Logo Gadero
service

Zwart tuinhout

In steeds meer tuinen ziet u zwart tuinhout. Van schuttingen gemaakt van horizontale zwarte tuinplanken tot dichte wanden van overkapping van Zweeds rabat. Zwart hout is simpelweg populair. Let op, hout kan men op 2 manieren zwart maken. Door het hout te dompelen in een bad zwarte verf. De levensduur van de zwarte kleur is dan ongeveer een jaar, het hout zal snel verschralen en vergrijzen. Voor een iets hogere prijs heeft u bij Gadero zwart gespoten rabatdelen of planken. Deze zijn 2x zwart gecoat in een spuiterij. De kleur blijft dan ook jaren zwart.

Ontdek op deze pagina onze populaire Zweeds rabat planken, vierkante 9x9 palen, tuinschermen en 2x20 mm zwarte tuinplanken voor schuttingen. Alles is zwart gecoat, zo bent u zeker van een blijvend zwart product. 

U wilt eens een keer iets anders dan een hardhouten, Lariks Douglas of geïmpregneerde vlonderplank? En u houdt niet van kunststof composiet? Bekijk dan de fraaie 28x170 mm antraciet zwart gespoten terrasplanken eens. Deze vindt op deze pagina. Een prachtig dekdeel voor een bijzonder stoer terras.

zweeds rabat motief

Zwart hout inspiratie