Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel

Productnummer: DE2393 | Gegalvaniseerd metaal | Inclusief T-schroef en sluitring

€ 7,25 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel

  • Voor alle palen geschikt
  • Eenvoudig verstevigen van een schommel of speeltoestel

Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel

Met dit grondanker, of indraaianker, verankert u de palen van bijvoorbeeld een schommel of speeltoren in de grond. Het indraaianker van verzinkt staal draait u eenvoudig de grond in en bevestigd u aan de palen middels de oog en meegeleverde T-schroef en volgring. Kortom deze handige grondankers zorgen ervoor dat uw kinderen veiling kunnen schommelen en uw speeltoestel stevig in de grond is verankert. Door de schijfgrote van 10 cm draait u het grondanker probleemloos in de grond. 

De grondanker van gegalvaniseerd metaal heeft een diameter van 10mm en is 50 cm lang. Daarnaast is dit draaianker geschikt voor de verankering van zowel ronde als vierkante palen in de grond. Wanneer u het anker in de grond plaats, houdt er dan rekening mee dat circa 6 tot 7 cm boven de grond over blijft. Zo heeft u voldoende ruimte om het indraaianker te bevestigen aan de paal.

Let op! Wanneer u houten palen in een harde grond plaats, dan adviseren wij om het grondanker in te graven en te vullen met snelcement. Gebruik voor alle palen van uw speeltoestel minimaal 1 grondanker!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grondanker Indraaianker 50 cm voor verankeren speeltoestel | Gegalvaniseerd metaal | Inclusief T-schroef en sluitring Op voorraad
€ 7,25 per stuk incl. btw