Saunabarrel

Een saunabarrel is inmiddels één van de populairste vormen voor een Fins saunahuisje geworden. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is de handige vorm waardoor de constructie zeer sterk is. Daarbij zorgt de ronde vorm voor een natuurlijke waterafvoer en is het dus niet nodig om een dakgoot aan te leggen. Met behulp van de handige fundering heeft een saunabarrel weinig direct contact met de grond, wat de levensduur ten goede komt. Saunabarrels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Wij bezorgen houten saunabarrels overal in Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

 

Welke saunabarrel past bij mij?

Hoe weet u welke saunabarrel het beste bij uw situatie past? Een saunabarrel is een vrij eenvoudige constructie. Het belangrijkste verschil tussen de saunabarrels is het formaat. Heeft u een kleine tuin of wilt u het als aanvulling bij een zwembad? Dan is een saunabarrel van 2 tot 3 meter lang een prima optie. Wilt u met  meerdere personen tegelijk in de sauna en heeft u de ruimte? Dan is een saunabarrel vanaf 3 meter en langer een goede keuze. Grotere buitensauna's hebben eveneens vaak een extra ruimte aan de binnenkant om om te kleden of even af te koelen.

Extra opties en benodigdheden

Om u extra keuzevrijheid te geven worden de meeste saunabarrels standaard zonder kachel geleverd. Zo kunt u zelf de houtgestookte- of elektrische kachel die het beste bij u past kiezen. Sommige saunabarrels zijn gemaakt van ongehandeld vurenhout. In dit geval raden we aan om de buitenkant van de saunabarrel te werken met beits of een dekkende verf naar keuze. Een accessoireset en saunaverlichting zijn uiteraard een leuke toevoeging aan uw Finse saunabarrel.

 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode