Paal Lariks Douglas 9 x 9 x 300 cm Bezaagd ACTIE

Productnummer: DE48004-90-90-3000 Voor pergola, schutting of overkapping   |   Onbehandeld en vers gezaagd

€ 20,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 84 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paal Lariks Douglas 9 x 9 x 300 cm Bezaagd ACTIE

  • Stoere en Warme kleur van lariks Douglas hout
  • Voor pergola maken, schuttingen of kleine overkapping
  • Maatvast
  • Fijnbezaagd dus iets splinterig
  • Ongedroogd, dus de eerste maanden kans op vochtuittreding

Paal Lariks Douglas 9 x 9 x 300 cm Bezaagd ACTIE

Zoekt u goedkope lariks douglas palen in een mooi formaat van 90x90 mm voor schuttingen of lichte overkappingen maken? Dit is een onbehandelde bezaagde paal van lariks douglas hout van 90 x 90 mm dik en breed en 300 cm lang. Met deze 9 x 9 x 300 cm lariks douglas paal maakt u zelf een terrasoverkapping, tuin pergola tuinafscheiding of carport. 

Prachtig Lariks Douglas hout

Deze houtsoort heeft een lichtroze houtkleur die deze paal een authentieke kleur geeft. De paal heeft een geschikte lengte om te gebruiken bij het  plaatsen van een schutting, bij het bouwen van een tuinpergola of als staander bij een terrasoverkapping. Bezaagd Lariks Douglas is ongedroogd, waardoor u de eerste maanden kans heeft op vochtuittreding.

Montage

Plaats deze 9x9 cm lariks douglas paal altijd circa 10 cm boven het maaiveld of uw terrasvloer op een betonvoet of paalvoet van ijzer. Zo verdubbelt u de levensduur. Voorkom het snelle vergrijzen en verleng de levensduur met Maxrelease kleurloos voor lariks.

Combineer uw aankoop met onze 2x20 mm lariks douglas timmerplanken voor schuttingen of de populaire potdekselplanken in het zwart en maak zo een trendy schutting of wand van uw overkapping. Of bouw een pergola van deze 9 x 9 cm lariks palen.

Tips voor behandeling

Bij plaatsing van deze lariks douglas palen direct in de grond moet u rekening houden met een levensduur van 7 - 10 jaar. Boven is het behandelen met teer voor het gedeelte in de grond + circa 10 cm sterk aanbevolen! Hiermee verlengt u de levensduur. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Paal Lariks Douglas Bezaagd Paal Lariks Douglas 9 x 9 x 300 cm Bezaagd ACTIE Voor pergola, schutting of overkapping   |   Onbehandeld en vers gezaagd Op voorraad
€ 20,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt