Logo Gadero
inspiratieservice

Glijbaan Geel Kunststof 300 cm

Productnummer
DE18023
Stevig kunststof en extra veilig voor kinderen
glijbaan_geel_1
schermafbeelding_2018_04_06_om_083547_0
Per stuk

102,95

incl. BTW

48 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
300 cm
Breedte
53 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Hoge zijkanten voor extra veiligheid

  • Weerbestendig

  • Geschikt voor platform hoogtes tussen de 130-160 cm

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Breedte
53 cm
Diepte
300 cm

Glijbaan Geel Kunststof 300 cm

Deze gebakken dikformaten zijn prachtige, robuuste klinkers voor uw terras looppad of oprit. Met deze gebakken dikformaten Fox in de kleur roodbruin van style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >Tuinvisie creëert u een stoer uiterlijk en tegelijkertijd een knusse sfeer. En omdat de stenen getrommeld zijn zien ze er verouderd en geleegd uit, wat bijdraagt aan de rustieke omgeving. Maar deze dikformaten zijn ook mooi te combineren met strakke en moderne elementen. Deze gebakken klinkers zijn niet alleen erg sterk, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk en gaan een leven lang mee. Let op! U bestelt de Dikformaat Gebakken Fox Rood-Bruin 20x6,5x6cm van Tuinvisie per laag van 75 stenen. Dit komt neer op circa 1,03m2.

Dikformaten met bezanding

Omdat de gebakken dikformaten Fox Rood-Bruin 20x6,5x6cm bezand zijn, is de kleur van de steen wat vertroebeld. Dit zandlaagje is nodig bij het productieproces. Deze klinkers worden ambachtelijk geproduceerd door klei in een mal op zeer hoge temperatuur te bakken tot een keiharde steen. Het zand zorgt er dan voor dat de stenen makkelijk uit de mal komen en niet blijven kleven. De stenen krijgen hierdoor ook een laagje zand aan de buitenkant, maar deze zal naarmate de tijd verstrijkt gaan slijten en de echte kleur van de stenen onthullen. En omdat de kleur afkomstig is van het klei en niet van een pigment zal deze ook nooit vervagen. Ook zorgt dit productieproces ervoor dat de klinkers niet gevoelig zijn voor vocht en vuil.

Dikformaten zelf aanleggen

Het aanleggen van een terras, looppad of oprit met deze gebakken dikformaten is relatief eenvoudig voor de echte doe-het-zelver. U vindt alle informatie die u nodig heeft in onze style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >klustip! Ook geven wij u hier belangrijke tips voor het bestellen van uw bestrating, zoals de hoeveelheid en de style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >extra toebehoren die bij de klus komen kijken. Lees dit dus goed door voor u uw bestelling plaatst.

De dikformaten Fox Rood-Bruin snel in huis

Voor een snelle levering en goede service kiest u voor Gadero. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 1-5 werkdagen bij u aan huis wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat uw bestelling compleet is, inclusief toebehoren zoals style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >opsluitbanden, style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >voegmortel en style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >zand, om extra bezorgkosten en wachttijd te voorkomen. Is dit niet de bestrating die u voor ogen had? Bekijk dan eens onze style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >keramische tegels voor dezelfde voordelen in een andere vorm of ons ruime assortiment oprit bestrating voor style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent;" >betonnen klinkers.