ICP betaling - BTW vrije factuur voor bedrijven

Als bedrijf gevestigd in het buitenland hoeft u geen BTW te betalen op uw factuur. Gadero levert in een groot deel van België en een deel van Duitsland. Voor levering in andere landen neemt u voor het bestellen contact met ons op, zo kunnen wij een offerte uitbrengen voor de bezorgkosten.

In verband met de Europese regelgeving zijn de volgende stappen nodig om een BTW-vrije factuur aan te vragen.

  • Plaats alle producten in uw winkelwagentje;
  • Kies bij betaling voor ICP (BTW vrij, voor bedrijven op factuur);
  • Geef uw BTW-nummer op;
  • Wacht totdat u de BTW-vrije factuur ontvangt en maak met de toegestuurde kenmerken het BTW-vrije bedrag over. Dit bedrag moet van uw bedrijfsrekening komen die op dezelfde naam staat als het bedrijf.
  • Na ontvangst van de betaling op de rekening van Gadero B.V. zal de order in behandeling worden genomen.

Let op; het kan enkele dagen duren voordat u de BTW-vrije factuur ontvangt. Houd hier rekening mee met uw bestelling.

Voor een snelle afhandeling van uw bestelling en betaling volgt u bovenstaande procedure.

Mocht er onverhoopt iets mis gegaan zijn kunt u achteraf de BTW terug ontvangen, wij rekenen hiervoor €25,- administratiekosten. De gegevens die u aan ons doorgeeft moeten corresponderen met de gegevens van de bestelling.

BTW-vrije factuur op basis van afhalen in Hofstade

Het is niet mogelijk voor ICP betaling te kiezen wanneer u uw bestelling afhaalt. We hebben een vrachtbrief nodig voor de fiscus waar zij uit op kunnen maken dat uw bestelling vanuit Nederland naar uw afleveradres in België is gegaan. Deze vrachtbrief hebben wij niet als u uw bestelling op onze afhaallocatie in Hofstade komt ophalen.