Gadero TV

Wilt u een houten terras bouwen, overkapping plaatsen of een schutting maken? Ontdek Gadero TV voor handige doe-het-zelf video's! Meer dan 100+ DIY afleveringen met klustips, houtsoort van de maand, keuzehulp video's en meer!

Youtube Gadero Hout TVOntdek ons Youtube kanaal en abonneer gratis!

 


Populaire doe-het-zelf afleveringen

Bekijk onze meest populaire klusvideo's hieronder. Meer video's? Ga naar ons YouTube kanaal voor meer dan 100 DIY-video's!

Vlonder bouwen Doe-het-zelf

In deze aflevering laten we zien hoe je zelf een terras bouwt. Omdat hier veel bij komt kijken geven we alle tips en tricks en adviezen voor het maken van een vlonder.

 

Overkapping maken van Lariks hout met polycarbonaat platen dak

Een overkapping kan een prachtig pareltje in de tuin zijn, maar het is ook een grote constructie. Wilt u zelf een overkapping maken? In aflevering #25 leggen we het uit. Ook laten we zien hoe je een polycarbonaat platen dak maakt.

 

Pergola maken van Lariks Douglas hout

Een pergola staat tegenwoordig in veel tuinen. Dat is logisch want het is een mooie toevoeging voor de tuin, ook voor kleinere tuinen. Hoe maak je een pergola? Wij laten het stap voor stap zien.

 

Terras aanleggen van hout op palen

Ontdek 1001 handige doe het zelf tips voor het aanleggen van een houten vlonder op palen. Bekijk de hele video voor advies over de 6x6x100 cm piketpalen plaatsen, de 45x70 mm onderbalken monteren en de planken vast schroeven. 

Vlonder maken van korte vlonderplanken

Een boom levert meer korte, dan lange planken. Dus is het aanbod korte terrasplanken groter dan lange terrasdelen. De prijs van korte vlonderplanken van 90, 120, 150, 180 en soms zelfs 215 cm is dan doorgaans ook een stuk aantrekkelijker dan lange dekdelen. Gelukkig kunt u met korte terrasplanken naast een standaard vlonder waarbij u de kopse naden steeds laat verspringen over verschillende balken ook andere patronen leggen. Ook mogelijk met dubbele rij onder en boven! 

Composiet tuinscherm maken

Ontdek de geweldige stapelbare profielen van Resysta voor een geheel dichte schutting met het gevoel van hout en de kwaliteit van composiet. Bovendien met 10 jaar garantie geleverd. Rotvrij, oersterk en verantwoord.

Dichte schutting maken met Deens Rabat

Zweeds rabat (potdekselprofielen) kennen we allemaal wel. Deze planken stapel je schuin overelkaar heen. Met Deens Rabat blokprofiel hout krijg je echter een strakke, rechte wand met een speels effect. 

Schutting maken van verticale planken

Wilt u een strakke schutting maken met de planken verticaal gemonteerd over de "palen" heen? In deze doe het zelf video leggen we uit, hoe u een dergelijke verticale planken schutting kunt bouwen. 

Volg ons ook op social media

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties en de laatste nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meerpinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

twitter gadero Volg ons op twitter voor het laatste nieuws