Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence

Productnummer: DE13212 Voor verstelbare schutting of dak

€ 121,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 25 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence

  • Maak draaibare lamellen met deze Flexfence
  • Roestvrijstaal
  • Voor schutting of te openen dak
  • Inclusief schermpallet voor extra bescherming tijdens transport
  • Exclusief schroeven voor de planken
  • Maximaal 180 cm lengte planken gebruiken is ons advies

Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence

Met deze populaire set bouwt u zelf een draaibaar shutter scherm of een verstelbaar dak van uw overkapping. Zo bepaalt u altijd zelf of u in de schaduw wilt zitten bij een dak of bij uw tuinscherm. Of dat u wel of geen privacy wilt hebben indien u deze flex fence set als tuinscherm gebruikt. U kunt de lamellen immers draaien wanneer u dat wilt.

Hoe werkt het? Deze set bestaande uit 2 RVS railsen van 165 cm lang, is geschikt om zelf een kantelbare schutting of verschuifbare dak voor uw overkapping te bouwen. Er kunnen 14 planken van 1.6 tot en met 1.8 cm in. Om doorhangen te voorkomen, raden wij aan om een maximale lengte van 180 cm. aan te houden. De beugels waar de planken in worden geplaatst zijn 10 cm breed. Wij raden aan om hier planken van 14.5 of 14 cm in te plaatsen. Gebruik bij voorkeur onze gedroogde hardhouten of zwarte planken. Deze hebben minder kans op werking. LET OP EXCLUSIEF SCHROEVEN VOOR DE PLANKEN, INCLUSIEF SCHROEVEN OM DE RAILS TE BEVESTIGEN.

Voorbeeld zelf verticaal draaibare lamellen shutter scherm bouwen

Bij deze Flex Fence elementen dient u zelf 1,6 of 1,8 cm dikte x 14,5 cm brede en max 180 cm lengte planken bij te bestellen. Deze planken hebben wij zowel in hardhout, geïmpregneerd hout en composiet. Bestel bij deze set 14 planken en 2 hardhouten schuttingpalen van 7x7 cm en een schuttingpaal of balk als bovenligger voor extra stevigheid. Bij een verticale draaibare lamellenscherm moet u ook een onderbalk van hardhout monteren, daar komt immers het onderste Flex Fence element op. Zie ook de foto's op deze pagina. U kunt hetzelfde doen indien u horizontale verstelbare lamellen wenst. U kunt dan eventueel de onderbalk weglaten, de elementen komen immers aan de schuttingpalen. Wij adviseren om altijd de bovenbalk te monteren voor extra stevigheid. Zorg ervoor dat de planken niet te strak zitten en zo enigszins kunnen werken.

Voorbeeld zelf verstelbare overkapping dak maken

U maakt bij uw overkapping een omlijsting van balken. Montereer de RVS elementen aan de zijkanten op een hoogte van 240 cm, zo kunnen de meeste mensen nog met de hand erbij om de lamellen te schuiven van zonne- naar schaduw positie. Kies voor meerdere elementen indien uw overkapping breder is dan 100 cm. Maak op de grond eerst de constructie met de begin, midden en eindplank en hang dat het element tussen de balk. Monteer daarna de overige planken om het meest efficient te werken. Zie ook de foto's op deze pagina.

De verstelbare louvre / shutter lamellen kunt u eenvoudig met de hand verstellen.

Zorg er altijd voor dat de planken enige ruimte hebben om te werken, dus niet te strak tegen de rand van de RVS houders monteren. Schroeven om de rails te bevestigen zijn inbegrepen. De schoeven om de planken aan de rails te bevestigen zijn niet inbegrepen. Wij raden aan om hier 1.6 cm lange schroefjes voor te gebruiken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence Dak / Schutting Draaibare Lamellen - 2 stuks rails Flex Fence Voor verstelbare schutting of dak Op voorraad
€ 121,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt