Logo Gadero
service

Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje

Productnummer
SK18079
Schommel set, alles reeds op maat gezaagd
schommel_enkel_1
kunststof_schommelzitje_oranje_1_1
schommel_balkverbinder_rondhout_1_1

197,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
220 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
220 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Inclusief kunststof schommelzitje en bijbehorende bevestigingsmaterialen

  • Enkele schommel van Swingking met erkent keurmerk binnen een week bezorgt in Nederland en België

  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten

  • Snel te plaatsen dankzij "smart" prefab stalen koppelstukken voor rondhout

  • Geschikt voor tuinen vanaf 20m2

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
240 cm
Diepte
220 cm
Hoogte
220 cm

Houten Enkele schommel Analies 240 x 220 x 220 cm met kunststof schommelzitje

Deze enkele schommel van Swingking is ideaal voor kleine tuinen. Dit rondhout speeltoestel leveren we met een kunststof schommelplankje. Deze prefab speeltoestel Analies van glad geschaafd hout wordt geleverd met prefab stalen koppelstukken met bouten en ophangogen voor de schommel zitjes. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. Het geïmpregneerde hout bevat een erkent keurmerk.

Eenvoudig te plaatsen, dankzij de slimme ijzeren verbindingsstukken

De metalen koppelstukken maken het plaatsen van dit schommeltoestel eenvoudig. De stalen hoekverbindingen zorgen zonder nadenken al voor de juiste schuinte van de 4 staanders en maken het plaatsen van de horizontale ligger simpel en snel te klaren. Kortom een ideaal model voor diegenen met weinig geduld of minder kluservaring. De stalen hoekstukken maken het geheel ook nog eens heel stevig.

Varieer met de speelitems

Deze prefab enkele schommel Analies wordt zeer volledig geleverd. U kunt op de plek van de schommelzitjes echter ook een extra (baby)schommelzitje, meegroeistoel, ringen of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst meteen erbij, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo hebben uw kinderen nog langer lol van uw houten speeltoestel. Vooral kinderen van 8+ zullen ringen en een vogelnest schommel waarderen, toch weer een manier om uw kinderen meer naar buiten te krijgen!

Veilig schommelen, bestel ook

Deze enkele schommel is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Voorzie de staanders altijd van grondankers, deze kunt u naast een houten paal in de grond draaien en vervolgens met een bout vastzetten. Plaats op de bodem onder uw schommelset rubberen valtegels voor extra demping bij een val.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 10m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten enkele schommeltoestel met speciaal tweemansvervoer in heel Nederland en België. Wij bezorgen uw Analies binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.