Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 2.5 cm Dempende Valtegels

Productnummer: GL71126-Zwart Rubberen speelplaats tegel zonder steekverbinding

€ 35,92 € 31,80 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 2.5 cm Dempende Valtegels

  • Dempt de val, ideaal voor onder speeltorens, schommels en klimtorens
  • Neutrale zwarte kleur

Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 2.5 cm Dempende Valtegels

De rubberen grondtegels in de afmeting 50 x 50 x 2,5 cm zijn te gebruiken onder speeltoestellen zoals glijbanen, schommels en klimrekken. De rubberen tegels voor het dempen van een val zijn gemaakt van gerecycled rubber en hierdoor natuurvriendelijk. Doordat deze valtegels in in drie verschillende kleuren leverbaar zijn zit er altijd wel een kleur bij die bij uw tuinontwerp past. De beschikbare kleuren zijn: Zwart, Rood en Groen. De hardlopers is zwart in 25 mm dikte, deze is ook qua prijs het aantrekkelijkst. 

De rubberen speelplaats tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 50 x 50 met een dikte van 3 cm en 4,5 cm. De 3 cm dikke tegels zijn toepasbaar bij een valhoogte van 1 meter. Voor een valhoogte van 1,5 meter gebruikt u de 4,5 cm dikke variant.

Gadero hanteert snelle levertijden en gunstige prijzen. Combineer uw aankoop van dempende rubbertegels met een houten speelhuisje, schommel speeltoestel of houten speeltoren voor uw tuin. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rubberen speelplaats tegel Zwart Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 2,5 cm Dempende valtegels voor speeltoestellen Rubberen speelplaats tegel zonder steekverbinding Op voorraad
€ 35,92 € 31,80 Per m2 incl. btw