Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm

Productnummer: DE81033   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Op voorraad (3 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 5.654,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Beton
Beton
Betonpoeren
Betonpoeren
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 5.654,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm

Wilt u een extra brede Lariks Douglas kapschuur? Deze kapschuur met de afmeting van 1302 x 452 x 326 cm is dan ideaal. Dit is de Gadero XL type 9 uitvoering van glad geschaafd Lariks Douglas. Het hout is A-kwaliteit en is glad geschaafd dus geen splinters!  Gadero heeft alles voorgezaagd in de juiste maat, dus er is u veel werk ontnomen. Al het benodigde bevestigingsmateriaal wordt ook meegeleverd inclusief bouwtekening en schuine schoren.Ontvangt u vaak grote gezelschappen in de tuin? Deze extra grote Lariks douglas biedt dan plek voor iedereen. 
 

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen XL type 9 met zadeldak is 4.52 meter, de breedte is 13.02 meter en de hoogte is 3.26 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 1265 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de 10 Lariks staanders van 12 x 12 cm bedraagd 298 cm, zowel aan de voorkant, achterkant en zijkanten. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de kapschuur bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Kapschuur Bergen XL type 9 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het dak van deze extra brede Lariks Douglas kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125 mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Tips

Monteer de 10 stuks glad geschaafde Lariks staanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. 

U kunt deze houten Lariks Douglas kapschuur Bergen XL type 9 naar eigen wens uitbreiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden. Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte wanden (zwart of blank) of met een tuinberging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie kapschuren.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Van de kapschuur bergen hebben wij vele types. Zo is die er met en zonder opbergruimte en in verschillende maten. U kan kiezen voor de standaard blanke houtkleur of voor een overkapping met zwarte potdekselplanken. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk dan hier alle Bergen overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glad Geschaafd, ca. 13 meter breed Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm Kapschuur Bergen XL type 9 Lariks Douglas Geschaafd 1302 x 452 x 326 cm   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 5.654,95 per stuk incl. btw