Karibu tuinhuisjes en carports

Karibu is een Duitse fabrikant van tuinhuisjes, carports en overkappingen. Karibu heeft een uitstekende naam als het gaat om kwaliteit. Houthandel Gadero is officieel sponsor van Karibu blokhutten, carports enzovoorts.

Karibu Holztechnik tuinhuis

Karibu Holztechnik uit Bremen in Duitsland is opgericht in 1993. Het bedrijf heeft een kleine 200 medewerkers en een omzet van ruim 35 miljoen. Karibu heeft naast onbehandelde houtbouw objecten ook tuinhuisjes geleverd in kleur.

De blokhutten, tuinhuizen en overkappingen van Karibu staan bekend om hun A-kwaliteit, in het hele proces, van plank tot blokhut pakket bij u op de stoep wordt dit duidelijk.

A-kwaliteit blokhut, overkapping of carport

Het hout wat geselecteerd wordt voor uw tuinobject wordt gecontroleerd op noesten en andere oneffenheden. Heeft een plank te veel noesten en oneffenheden dat wordt deze opgezaagd in kleinere planken. Zo is er minimaal houtverlies, niet alleen efficient maar ook duurzaam!

Nadat het hout geselecteerd is voor uw blokhut of tuinhuis wordt er een pakket samengesteld, hier wordt nogmaals het hout gecontroleerd op de kwaliteitsnormen. Maar ook welke onderdelen in het pakket komen wordt dubbel gecontroleerd. Het blokhut pakket wordt door de medewerkers van Karibu zo efficient mogelijk gestapeld, dit scheelt in het vervoer en dus ook in kosten.

Karibu biedt een uitgebreide collectie aan o.a. systeemhuizen, blokhutten, prieelen en carports die verkrijgbaar zijn in tal van wanddiktes varierend van 14mm tot maar liefst 70 mm. Daarnaast biedt Karibu een selectie aan van budget tot hoge kwaliteit, vallend in de Eco-Serie (compacte oplossingen), Classic-Serie (slimme oplossingen) en Premium-Serie (hoge kwaliteit tot in de details). Voor alle Karibu producten geldt dat deze in veel uitvoeringen en diverse maten leverbaar zijn met de mogelijkheid tot het meebestellen van allerhande extra opties als dakbedekking, houten vloeren, dakgootsets en overkappingen met dichte wanden. 

Karibu Verfsysteem

De basis van alle Karibu-producten bestaat uit hoogwaardig geselecteerd onbehandeld hout van sparren en dennen uit de bossen van Noord-Europa. Naast tuinhuisjes, carports en prieelen van onbehandeld hout biedt Karibu ook een geselecteerd aanbod van o.a. geverfde tuinhuizen aan. Door te kiezen voor deze ververfde tuinhuizen kiest u tevens voor 100% houtbescherming van uw tuinhuis. Het speciale Karibu-verfstysteem beschermt het hout tegen weersinvloeden en biedt maximale UV-bescherming. Het hout wordt door Karibu voorzien van een grondlaag en verflaag voor een perfecte afwerking. De door Karibu gebruikte verfsoorten zijn daarnaast milieuvriendelijk en bevatten geen oplosmiddelen en problematische stoffen. Voor diverse tuinhuizen geldt dat u geselecteerd kunt kiezen o.a. moderne kleuren waaronder terragrijs, zijdegrijs en zandbeige. 

 

Transport van Karibu naar de klant

Nog voor de vervoerder uw tuinhuis ophaald bij Karibu, neemt deze contact met u op om een afspraak in te plannen. U krijgt meestal keuze uit 3 dagen waarop de levering ingepland kan worden. Op deze manier bent u op de hoogte van de levering en kunt u zorgen dat er iemand aanwezig is om uw blokhut in ontvangst te nemen.

Levertijd Karibu

De levertijd van Karibu bedraagd normaliter ca. 3 weken. Tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, dient u rekening te houden met een levertijd van ca. 5 - 7 weken. Alle producten van Karibu worden op maat besteld en samengesteld door Karibu in Duitsland waardoor er lange levertijd geldt tijdens het hoogseizoen. Houdt hier rekening mee. Omdat het transport van Karibu vanuit Duitsland plaats vindt, wordt er telefonisch een op maat afpraak gemaakt voor de levering. De levering vindt dus plaats buiten ons reguliere transport. 

Woodfeeling

Naast de standaard uitgebreide colletie biedt Karibu ook een speciaal geslecteerde selectie van hun populairste producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze speciale colletie met tal van aanbiedingen en compelete spaarsets die eenvoudig uit te breiden zijn met tal van extra opties waaronder achter- en zijwanden vallen onder de zogenaamde Woodfeeling collectie. Populaire Woodfeeling producten van Karibu zijn o.a. Askola, Retola, Schwandorf en Muhlentrup. 

Makkelijke montage

De meeste varianten blokhut, tuinhuis en overkapping van Karibu bestaan uit een systeempakket. Geen gewone blokutprofielen, maar een systeem met mes en groef planken. Uw blokhut is super makkelijk op te zetten, u ontvangt een duidelijke en zeer uitgebreide montagehandleiding mee, zoals u mag verwachten.

Geen wonder dus dat zoveel mensen kiezen voor een carport, blokhut of tuinhuis van Karibu. Houthandel gadero is officieel Karibu dealer, op onze website vindt u alle prijzen en informatie.

Tuinhuis Askola Terragrijs Karibu plaatsen stap voor stap

Populaire producten van Karibu bij Gadero