Logo Gadero
service

Karibu Tuinhuizen

Karibu is een Duitse fabrikant van tuinhuisjes, carports en overkappingen. Karibu staat bekend om haar top kwaliteit. Wij van Gadero zijn officieel leverancier van de Duitse fabrikant Karibu. Bestelt u een tuinhuis, blokhut of overkapping van Karibu dan haalt u een A-kwaliteit product in huis. Dit merkt u overigens in het hele proces. De bestelde pakketten worden tot op uw stoep geleverd.

Levertijd Karibu

Normaal gesproken bedraagd de levertijd van Karibu ca. 3 weken. Tijdens het hoogseizoen dient u rekening te houden met een levertijd van ca. 6 - 9 weken. Het hoogseizoen betreft van maart t/m oktober. Doordat alle producten van Karibu samengesteld worden in Duitsland, geldt er ook een langere levertijd tijdens het hoogseizoen. Het is wellicht verstandig om hier rekening mee te houden, vooral wanneer u hartje zomer wilt genieten in uw eigen blokhut. De transport van Karibu vindt vanuit Duitsland plaats, Hierdoor zal er een telefonische afspraak gemaakt moeten worden betreft de levering. De levering vindt dus plaats buiten ons reguliere transport.

Schoenbuch karibu sfeerfoto

Woodfeeling

Karibu biedt naast haar standaard uitgebreide collectie ook een speciaal geselecteerde selectie van haar populairste A-kwaliteit producten, wederom tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze selectie valt onder de Woodfeeling collectie, dit betreft een speciale collectie met veel voordelen, denk aan vele aanbiedingen, complete spaarsets. Die spaarsets zijn eenvoudig uit te breiden met vele extra opties, bijvoorbeeld achter- en zijwanden. Voorbeelden van populaire Woodfeeling producten van Karibu zijn Retola, Askola, Muhlentrup en Schwansdorf.

Goede doel

Naast de mooie producten van Karibu, doen zij ook nog iets voor het goede doel. Zo geeft Karibu 1000 bijen een veilig thuis wanneer u een bepaald type blokhut, sauna of overkapping koopt. Zij geven bijen de ruimte om te leven, omdat de bijenpopulatie afgelopen jaren flink is afgenomen. Zo kunt u naast het genieten van uw blokhut ook tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet. Zelf een blokhut van Karibu bouwen, bekijk dan onze klustip pagina met handige doe het zelf tips.

Meest gestelde vragen over Karibu tuinhuizen

Blokhut inspiratie