Logo Gadero
inspiratieservice

Blokhut W4x4+3 Interflex 745 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
IFW4x4+3
Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
Wanddikte 50 mm
blokhut_w4x43_interflex_onbehandeld
blokhut_w4x33_interflex_gecoat_sfeer_1
blokhut_w4x43_interflex_gecoat_zweeds_rood_creme
blokhut_w4x43_interflex_behandeld
wolfskap_interflex_w4x43_afmetingen
Per stuk,vanaf

6.294,95

incl. BTW

Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
440 cm
Breedte
745 cm
Hoogte
325 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Ventilatieroosters
6.294,95incl. BTW
6 tot 8 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Wanddikte 50 mm

  • Luxe 3-delig draai-kiep raam

  • Luxe 4-delig paneeldeurconstructie (2 delen vast)

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
3200 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
745 cm
Diepte
440 cm
Hoogte
325 cm

Blokhut W4x4+3 Interflex 745 x 440 x 325 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een luxe blokhut met wolfskap en veranda van 7 x 4 meter? Blokhut W4x4+3 is de grote broer van W4x3+3 van Interflex en heeft in tegenstelling tot zijn kleine broetje een berging van 4 x 4 meter in plaats van 4 x 3 meter. Daarmee biedt deze Blokhut W4x4+3 meer ruimte in de basis berging voor het plaatsen van o.a. meubelen of het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. U haalt met deze fraaie tuinhuis met overdekte veranda van maar liefst 300 cm breed net iets meer ruimte en mogelijkheden in huis. U kunt de royale tuinhuis ook uitstekend gebruiken als bijvoorbeeld tuinkantoor.

Deze blokhut met fraaie wolfskap dak bestaat uit een robuuste wanddikte van 50 mm en is uitgevoerd met modern hekwerk aan de voorkant van de veranda. Deze Blokhut W4x4+3 van interflex heeft hierdoor een klassieke en authentieke uitstraling. Met deze robuuste blokhut met veranda aan de voorkant kunt u zowel in het voorjaar als najaar behagelijk en beschut buiten genieten van uw tuin.

Blokhut W4x4+3 van Interflex heeft een totale breedte van 745 cm, een diepte van 440 cm en een nokhoogte van 325 cm. De berging van 400 cm breed en 400 cm diep biedt vollop ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Via de dubbele deur bereikt u via de voorkant de berging de royale overdekte veranda van ca. 400 cm diep en 300 cm breed. De ruime veranda aan de voorkant biedt vollop ruimte voor een grote tuinset of loungeset. Door de zijwand en hekwerk van de veranda zit u heerlijk beschut zodat u ook in het voorjaar en najaar hier kunt relaxen.

De veranda-opening en het draai-kiepraam kunnen zowel aan de linker- als rechterzijde worden geplaatst. Zo kan deze wolfskap blokhut W4x4+3 gespiegeld worden opgebouwd (met uitzondering van de draairichting van de deuren).

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (meerprijs), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Blokhut W4x4+3 Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskap W4x4+3 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Omdat de zijwand van de veranda tevens bestaat uit 50mm dikke blokhutprofielen is deze wand volledig afgesloten en heeft u geen last van de wind. Dit luxe model houten tuinhuis met wolfskap en veranda is uitgevoerd met een 4-delige paneeldeurconstructie, waarvan 2 vast. Aan de zijkant van de berging bevindt zich een 3-delig draai/kiep raam. Zowel de deuren als 3-delig raam zijn voorzien van isolatieglas.

Type/Model W4x4+3
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Funderingsmaat 715 x 410 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 745 x 440 cm
Veranda (Breedte) 300 cm
Zijwand (Hoogte) 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 29,4 m2
Soort dak Wolfskap
Glas Isolatieglas

Dak(bedekking)

Blokhut W4x4+3 van Interflex wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex W4x4+3 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex W4x4+3 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex W4x4+3 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut W4x4+3 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex W4x4+3 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat. Bij deze blokhut met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, palen, schoren, hekwerk en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut W4x4+3 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex W4x4+3 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst