Logo Gadero
inspiratieservice

Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm Easydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Productnummer
LD40106-16-193-3000
Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek
3 jaar garantie
Fijne ribbelstructuur of borstelstructuur zijde
easydeck_composiet_vlonderplank_glacier_graphite
easydeck_plank_grijs_16_mm_ribbel
easydeck_vlonderplank_composiet_massief_16x193_mm_grijs
composiet_massief_antraciet
grijs_16_mm_planken
comps4
vlonderplank_easydeck_geribbeld
Per stuk

54,95

incl. BTW

93,42 per ㎡

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Lengte
300 cm
Breedte
19,3 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 54,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Kleurvast

  • Onderhoudsarm

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Antraciet
Lengte
300 cm
Breedte
19,3 cm
Dikte
1,6 cm
Benodigde per m2
1.7
Te bezichtigen in
Breukelen

Vlonderplank Composiet Massief Antraciet 1.6 x 19.3 x 300 cm Easydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Deze Easydeck composiet terrasplanken zijn afkomstig van de Duitse Novotech fabriek (marktleider in Duitsland en bekend van Megawood) en is van absolute A-kwaliteit. De antraciet gekleurde composiet terrasplank heeft de afmetingen 1.6 x 19.3 x 300 cm. Door de composiet vlonderplank met de borstelstructuur zijde naar boven te leggen creeërt u, mede dankzij de 19.3 cm extra breedte, een uniek vlonderterras. Het composiet vlonderdeel is slechts 1.6 cm dik en daarmee ideaal voor een dakterras of als bekleding van de vloer van uw balkon, wanneer u weinig ruimte heeft.

Het Easydeck composiet bestaat voor 75% uit hout en voor 25% uit polymeer. De houtvezels aan het oppervlak van de composiet terrasplank vergrijzen al na enkele maanden, waardoor de dekdelen nog mooier antraciet grijs worden. Het composiet is zeer onderhoudsarm en verkleurt nauwelijks. Doordat de plank massief is blijft er geen water in de plank staan en hoeft u uw terras niet perse onder 2% afschot te plaatsen. Bij holkamer composiet is dat wel het geval.

Let op, Deze Easydeck massieve vlonderplanken ondergaan na leggen een kleurrijping-proces. De zichtbare houtvezels vergrijzen en de plank wordt dan iets donkerder grijs met minder zichtbare houtvezels (zoals foto 1). Dit rijpingsproces duurt circa 3 maanden en maakt deze massieve terrasplank nog mooier effen grijs van kleur. Op foto 2 (en verder) ziet u deze composiet planken zoals u ze geleverd krijgt, ZONDER rijpingsproces. Let op, deze grijze planken kunnen de eerste maanden iets lichter worden en zullen daarna definitief donker blijven!

De planken worden ondersteunt door een >composiet constructieregel. De constructieregels, ook van Easydeck composiet, dienen hart-op-hart maximaal 35 cm van elkaar verwijdert te zijn. Het hout in de composiet terrasplanken kan door vocht of droogte gaan werken. U dient daarom minimaal 0.5 cm ruimte tussen elke composiet vlonderplank aan te houden. Wanneer u de composiet terrasplanken kops doorlegt dient u minimaal 1 cm tussenruimte aan de kopse kanten aan te houden.

Wanneer bij het monteren van uw composiet terras wordt voldaan aan de leginstructies van Easydeck, geldt voor de composiet vlonderplanken een fabrieksgarantie van wel 3 jaar. Bestel ook randafwerking mee om eventueel de zijkanten van uw composiet terras te betimmeren.

Tips

Door de middelste >constructieregel te voorzien van een >zelfklevende bevestigingsband voorkomt u dat de composiet vlonderplanken verschuiven tijdens het monteren. Bij voorkeur monteren op 6 x 6 cm hardhouten palen waar de liggers aan gemonteerd worden of zware tegels.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terras 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken. Of bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.