Wovar Verstelbare terrasdrager 6-14 cm balkdragers voor vlonders

Productnummer: DE10901

€ 5,45 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Verstelbare terrasdrager 6-14 cm balkdragers voor vlonders

  • Instelbaar van 6 tot 14 cm
  • Eenvoudig te plaatsen op tegels
  • Maximaal gewicht 1400 kg
  • Volledig van nieuw plastic

Wovar Verstelbare terrasdrager 6-14 cm balkdragers voor vlonders

Wil u uw balken niet aan piketpalen monteren? Gebruik dan deze handige stelvoeten voor houten terrassen. Met deze verstelbare balkdragers kunt u een hoogte van 6 tot 14 cm overbruggen. Door te draaien aan deze kunststof doppen bepaalt u de gewenste hoogte voor de balken van uw vlonder. 

Stelvoeten in vele maten

Deze verstelbare kunststof vloerdragers monteert u op vlak liggende tegels. Vervolgens kunt u deze terras dragers draaien tot de gewenste hoogte, u kunt deze stelpoten draaien van 6 tot 14 cm hoogte. Ook verkrijgbaar in 3-6 cm hoogte.

Let op

Maak altijd de voet vast aan uw tegel middels plugjes en schroefjes (niet meegeleverd). Plaats elke 50 cm in een balkenrij een verstelbare balkendrager en zorg dat de balken 40 cm uitelkaar liggen. 

Deze verstelbare tegeldragers van A-merk Wovar kunnen een gewicht van 750 kg aan. Deze balkdragers zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig plastic en niet van gerecycled materiaal. 


Vragen & antwoorden over dit product

Beste Kan je deze verstelbare vloerdragers blokkeren op de gewenste hoogte? Dit om te voorkomen dat ze eventueel na een tijd zouden zakken. Alvast bedankt voor de info!

Door de verstelbare terrasdragers op de juiste hoogte te stellen en daar vervolgens de balken op te monteren, houden de balken de terrasdragers op de juiste hoogte en hebben niet meer de mogelijkheid tot zakken. Dus door de balken aan verschillende terrasdragers te monteren houden ze elkaar op de juiste hoogte.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Verstelbare terrasdrager 6-14 cm balkdragers voor vlonders Wovar Verstelbare terrasdrager 6-14 cm balkdragers voor vlonders Op voorraad
€ 5,45 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt