Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

Productnummer: DE12081 Standaard Geïmpregneerd   |   Trellis als extra optie   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.096,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Dakbedekking Puntdak
Beton
Trellis
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.096,95 Standaardproduct Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

  • Fraaie zeskant vorm in de stijl Engelse tuin
  • Geïmpregneerd Grenen Hout, dus duurzamer dan Lariks
  • Als theehuis of overkapping vrijstaand in de tuin
  • Trellis niet standaard meegeleverd

Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm

U houdt van een vrijstaande houten tuinpaviljoen in Engelse stijl? Deze overkapping 4x4 meter of Prieel Groot heeft een nokhoogte van ca. 270 cm. De diameter van dit Engelse theehuisje bedraagt 400 cm op het breedste punt en de diepte is 323 cm. Het paviljoen is opgebouwd uit 6 staanders met elk een diameter van 9.5 cm. De geimpregneerde staanders zijn net als de prieel zeskant afgewerkt. De afstand tussen de palen is 180 cm. Deze zeskantige tuinpaviljoen met piramidedak koopt u hier voor de beste prijs en onder Thuiswinkel servicevoorwaarden!

De tuinprieel en de grenen staanders zijn geïmpregneerd voor de bescherming en verduurzaming van het hout. Prieel Groot van Tuindeco wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen en opbouwtekening. De trellispanelen aan de bovenkant onder het dak geven deze tuinprieel een sfeervolle uitstraling. 

Dakbedekking

Prieel Groot wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Voor een meerprijs bestelt u rechte, beverstaart of hexagonale shingles mee. Kijk bij de extra opties voor de mogelijk voor de diverse dakshingles. Bevestigingsmateriaal voor de dakbedekking dient u los te bestellen.

Prieel Groot van Tuindeco is verkrijgbaar met trellis diagonaal net holle lijst als extra optie. Let op! Deze trellis wordt niet standaard meegeleverd (exclusief).

Fundering voor uw staanders

De geimpregneerde staanders van ca. 9.5 cm dikte zijn niet geschikt voor het gebruik van betonpoeren. Wij adviseren de 6 staanders van het houten prieel te verankeren in de grond. Kies bijvoorbeel bij de extra optie voor instortankers + PVC buis en sneldrogend beton. Of bestel betonpoeren met een kleinere hoogteverstellingsplaatje.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x4, 6 hoekige blokhut


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prieel Dongen Prieel Groot Geïmpregneerd 400 x 323 x 270 cm Standaard Geïmpregneerd   |   Trellis als extra optie   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.096,95 per stuk incl. btw