Vierkante bloembak

Bij Gadero vindt u prachtige vierkante plantenbakken gemaakt van de meest uiteenlopende houtsoorten. Zo hebben wij vierkante plantenbakken van hoogwaardig hardhout en karakteristiek naaldhout in het assortiment. Een vierkante bloembak is er van vrij klein voor een bescheiden terras tot groot genoeg voor een boom. De vierkante vorm zorgt voor een mooie symmetrie in de tuin en geeft u de mogelijkheid om met verschillende opstellingen te spelen. Ontdek onze kant-en-klare plantenbakken voor extra gemak. Voordelig bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Een houten bloembak of plantenbak heeft een aantal voordelen. Zo heeft hout een warme natuurlijke uitstraling. Bovendien vriest een houten bloembak niet kapot in de winter, wat met een stenen pot nog wel eens wil gebeuren. Deze vierkante houten plantenbakken passen mooi in elke hoek van uw tuin. Bovendien is de vierkante vorm een stijlvolle aanvulling aan elke tuin. Ook zijn deze vierkante plantenbakken een mooie toevoeging aan uw balkon of dakterras. 

Bij Gadero vindt u hardhouten plantenbakken en bloembakken van naaldhout in verschillende vormen. Ook maatwerk is mogelijk.
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode