Logo Gadero
inspiratieservice

Geïsoleerd tuinhuis

Op zoek naar een geïsoleerde blokhut? Wij hebben diverse dubbelwandige blokhutten die standaard goed geïsoleerd zijn waardoor u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van alle comfort. Een geïsoleerde blokhut houdt tijdens warme zomerdagen de warmte buiten en tijdens koude winterdagen de kou buiten.

Bij Gadero vindt u diverse geïsoleerde tuinhuizen die standaard worden opgebouwd middels een dubbele wand, dubbelschalige daken, luxe deuren en ramen met isolatieglas. Kies o.a. uit blokhutten met dubbele wanddikte van 40/40 of 50/50 mm. Met een geïsoleerde tuinhuis haalt u een kant en klare blokhut is huis die u perfect kunt gebruiken als tuinkantoor of een ruimte om te overnachten.

Deze extra duurzame geïsoleerde blokhutten met stevige dubbele wanddikte kunt u niet alleen als kantoor gebruiken, maar ook als studio of vakantie chalet. Deze prefab tuinhuizen zijn reeds op maat gezaagd en ingekeept en worden in de basis compleet geleverd. Daarnaast zijn er ook dubbelwandige blokhutten bij Gadero te verkrijgen die u voor een meerprijs kunt laten impregneren of zelf compleet gecoat. Zo haalt u een kant&klare geïsoleerde blokhut in huis waar u de eerste jaren zonder zorgen en onderhoudt van kunt genieten. 

Geïsoleerde blokhut inspiratie