Funderingsbalk kunststof gerecycled composiet voor 28 / 40 mm wand 3.5 x 8.8 x 300 cm

Productnummer: DE15059 Funderingsbalk kunststof voor 28 / 40 mm wanddikte

€ 32,95 Per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 20 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Funderingsbalk kunststof gerecycled composiet voor 28 / 40 mm wand 3.5 x 8.8 x 300 cm

  • Meest verkochte balk voor onder uw blokhut
  • Onderhoudsvrij kunststof
  • Lange levensduur (langer dan geïmpregneerd en hardhout)
  • Fundatiebalk voor blokhut

Funderingsbalk kunststof gerecycled composiet voor 28 / 40 mm wand 3.5 x 8.8 x 300 cm

Deze uitermate populaire kunststof funderingsbalk standaard zorgt er voor dat uw tuinhuisje of blokhut onderhoudsvrij staat en de onderkant goed beschermd blijft tegen hemelwater.

Door deze composiet WPC funderingsbalken komt uw blokhut of tuinhuisje niet in aanraking met de vochtige ondegrond. Bij deze fundementbalken altijd rekening houden met zaagverlies op de hoeken. Bovendien de hoeken altijd schuin zagen in 45 graden verstek.

Deze composiet funderingsbalk is gemaakt van gerecycled kunststof en heeft de afmeting 3.5 x 8.8 x 300 cm. De vlakke zijde van deze balk is 28 mm. Voor blokhutten met een iets dikkere wand kunt u bij Gadero terecht voor een funderingsbalk met een vlakke zijde van 45 mm. Een kunstof funderingsbalk wordt ook wel een onderdorpel genoemd.

In combinatiie met de Gadero ventilatierooster set is uw blokhut of tuinhuisje beter beschermd tegen houtrot. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Is dit product op termijn ook overschilderbaar?

Ja, maar u dient de balken eerst wel schoon te maken en te ontvetten. Vervolgens schuurt u het licht op en brengte u een kunststof primer aan. Deze primers worden ook wel hecht primers genoemnd en zorgen dat de laklaag goed aan de balken hecht. Laat de primer goed drogen.

Verolgens weer licht opschuren en ontvetten, zodat de balken klaar zijn voor de eerste laklaag. Strijk de laklaag goed en evenredig uit. Wanneer de eerste laklaag goed is opgedroogd, schuurt u het weer zeer licht op en brengt u weer een ontvetter aan.

Vervolgens bent u klaar om de tweede laklaag te beginnen. Na twee laklagen moet de dekking goed genoeg zijn en is een derde laag meestal overbodig.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Funderingsbalk gerecycled kunststof standaard Funderingsbalk kunststof gerecycled composiet voor 28 / 40 mm wand 3.5 x 8.8 x 300 cm Funderingsbalk kunststof voor 28 / 40 mm wanddikte Op voorraad
€ 32,95 Per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt