Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Productnummer: GY7502 Inclusief grondpennen, koppelstukken en 2 popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!

€ 59,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

  • Hoogwaardig staal met speciale corten staal behandeling
  • Mooie, oude look (Binnen 6 weken roestkleur)
  • Voor opsluiten grind of voor verhoogde border maken
  • Met pennen en verbindingmogelijkheden
  • Alleen in de aangegeven maat bij ons te koop
  • Alleen te bevestigen met popnagels en een blindklinktang (popnagels meegeleverd) of met zelftapschroeven met L-vormige hoekjes of koppelplaten

Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Zeer complete set borderranden van A-kwaliteit Cortenstaal van 15 cm hoog, 2,20 meter lang en maarliefst 1,6 mm dik nu hier te koop! Deze perkranden hebben een afmeting van 0,16 x 15 x 220 cm en hebben een strakke uitvoering. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van zowel rechte als ronde borderranden voor uw gazon, bestrating, split en grind of een verhoogde border. Hoogteverschillen worden namelijk zeer gemakkelijk opgevangen. Daarnaast is dit een ideale oplossing voor vijverranden, opritten en tuinpaden. Ook voor beton en asfalt is dit dé afscheidingsmethode. 

Flexibele borderrand

Dit product is zeer populair bij hoveniers, aannemers en architecten. De voordelen van deze luxe borderrand is dat er snel en makkelijk curves zijn te vormen. Het materiaal is namelijk relatief flxibel en met de hand in iedere gewenste hoek te buiten. Daarnaast zijn er perfect strakke lijnen te creeëren, werkt het voor elk type ondergrond en zorgt het voor een strakke en mooi uitziende afwerking.

Schroefloos te monteren

Deze A-kwaliteit Cortenstaal ijzeren kantafsluiting strips zijn geheel zonder piketpalen en schroefloos te monteren. U hoeft zelfs niet eens te boren dankzij de slimme vorm en meegeleverde pennen. De stalen randen zijn eenvoudig aan elkaar te monteren door middel van gaatjes en popnagels die al voorgeboord en bevestigd zijn aan de uiteinden van de randen. De popnagels (2 stuks per rand meegeleverd) worden vastgezet met een blindklinktang (niet meegeleverd). Ook met zelftappende schroeven en verbindingshoekjes en koppelstukken te connecten.

De verbindings- en verankeringsmethode zorgt ervoor dat de borderrand gemakkelijk te installeren valt. Per stuk van 220cm worden 3 verbindingspennen geleverd en de "koppelstukken" zijn al bevestigd, u hoeft de klinknagels enkel in de gaatjes te plaatsen en met een tang vast te zetten (popnagelen). Dit zorgt voor gemakkelijk hanteerbare borderranden, waarbij een kleine correctie weinig gevolgen heeft voor de tijd die u kwijt bent. Ook kunt u met zelftappende schroeven van 6,5 mm lengte de strips met elkaar verbinden. 

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om zijn roestkleurig bruin. Dit heeft te maken heeft te maken met het feit dat deze legering, wanneer het in contact komt met de buitenlucht, gaat oxideren aan de buitenkant. Onze borderranden worden dus met een speciale zwarte coating geleverd en na slechts 6 weken is deze zwarte kleur verdwenen waardoor de randen een prachtige roestkleurige uitstraling hebben. Dit zorgt ervoor dat dit product erg duurzaam is!

Wij leveren uitsluitend 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie. Let op, Cortenstaal is heel iets anders dan blank staal, blank staal roest binnen een jaar weg.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik ergens een handleiding vinden hoe deze afboording dient geplaatst te worden? Enkel met grondpennen lijkt me niet echt geschikt in combi met kiezels om over te rijden (oprit). Wordt de ganse zaak dan niet weggeduwd?

Er is geen handleiding bij, maar het werkt gelukkig erg eenvoudig. 

U dient de stalen randen aan de grond vast te zetten middels de stalen pinnen. De stalen rand staat verticaal omhoog en de pinnen gaan recht de grond in. De stalen rand moet vast gezet worden doordat u hem aan 1 kant opvult met bijvoorbeeld grond. Het opvullen moet aan de kant waar de pinnen de grond in zitten. Door de druk van het materiaal op het horizontale stuk staal van de rand wordt deze goed vast gezet.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Flexibel Borderrand Cortenstaal 15 cm Hoog Flexibel Sfeer Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen Inclusief grondpennen, koppelstukken en 2 popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken! Op voorraad
€ 59,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt