26 okt Kerst

Aftellen naar kerst


Over hoeveel dagen is het kerst? Het duurt niet lang meer, nog;

 

De voorbereidingen voor kerst zijn altijd een leuke bezigheid, uitzoeken welke kerstboom of andere versieringen. Maar ook welk kerstdiner u gaat serveren. Of hoe u uw bedrijfsruimte gaat versieren. Geeft u nog een kerstborrel voor uw medewerkers en heeft u al aan het kerstpakket gedacht. In dit blog leest u alle tips voor een goede voorbereiding op de kerstdagen.

1. Kies uw kerstboom

Gaat u dit jaar voor een echte kerstboom? Een houten of kunstkerstboom? Dit jaar is er schaarste op de markt, iedereen smacht naar samen kerst vieren. Onze versieringen zijn uitbundiger dan ooit, maar door Covid is er een algehele schaarste in de grondstoffen markt. Leveringen zijn vertraagd door de hoge transportkosten en drukte op de vaarroutes.

Ons advies is daarom bestel op tijd, reserveer nu alvast uw kerstboom. Bij uw echte kerstboom kiest u bovendien nu alvast een leverdag. Op die dag hoeft u niet perse thuis te zijn, onze bezorgers rijden die dagen van 7 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds om de kerstbomen bij u thuis te bezorgen.

2. Kerstversieringen 

Elk jaar na de kerst worden versieringen keurig opgeborgen voor het volgende jaar. Oma's kerstballen hangen prachtig in de kerstboom. Maar is het niet eens tijd voor wat nieuwe versiering? Plastic kerstballen hadden altijd een goedkope uitstraling, niet iets wat men vond passen bij kerst.

Tegenwoordig zijn onbreekbare kerstballen van kunststof verkrijgbaar in prachtige designs en verschillende kleuren. Het voordeel van deze ballen is dat u ze gerust kunt gebruiken met jonge kinderen, huisdieren of op de werkvloer. 

3. Kerstboom op het werk

Uw werknemers verdienen ook een kerstboom op de wekvloer. Geen ruimte is geen excuus meer met de omgekeerde kerstboom Leiden of Guirlande Groningen of Haarlem. Met deze speciale kerstitems versiert u elk hoekje op kantoor of in uw showroom of restaurant.  

4. Kerstpakket

Bedrijven steken veel tijd en energie in leuke kerstpakketten, maar zoveel mensen zoveel wensen. U kunt het niet iedereen naar het zin maken. Laat daarom uw werknemer zelf het kerstpakket uitkiezen. Bij Gadero laat u uw werknemer een kerstboom uitkiezen als kerstpakket. Thuisbezorgd en eventueel met versieringen erbij. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op voor advies. Mail naar kerst@gadero.nl en wij helpen u graag verder!