Betontegel 60Plus Antraciet Zwart 60 x 60 x 6 cm

Productnummer: EX70913-Zwart   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en Gecoat

€ 28,94 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Antraciet Zwart 60 x 60 x 6 cm

  • Gecoat en Geborsteld
  • Mos- en Algenwerend
  • Extra dikke tegel voor zwaar te belasten terrassen
  • A-kwaliteit
  • Niet geschikt voor opritten

Betontegel 60Plus Antraciet Zwart 60 x 60 x 6 cm

Deze betontegel 60plus met antraciet zwart naturel print in de afmeting 60 x 60 x 6 cm van Excluton is een robuuste A - keuze betonsteen met een natuursteen look. De naturel print zorgt voor een vlak oppervlak. Deze naturel print geeft de tegel een warme en natuurlijke uitstraling. Deze 60Plus betontegels van Excluton zijn eenvoudig te leggen in iedere tuin of terras.

Voordelen van de betontegel 60Plus antraciet/zwart

Deze tegel is geborsteld en heeft een speciale coating. Het borstelen zorgt voor een strakke stroeve tegel, dit maakt de tegel ook geschikt voor blote voeten. De speciale coating is een beschermlaag die ervoor zorgt dat de tegel niet verkleurt, dat er geen mos of algen op de tegel komt en dat de tegel vuilafstotend is. Tevens is de tegel vorstbestendig en minder gevoelig voor kalkuitbloeding. 

Zelf betontegels leggen?

Het leggen van betontegels is relatief eenvoudig en het uitgebreide stappenplan in onze klustip wordt het helemaal een fluitje van een cent! In deze klustip vindt u ook handige tips en een duidelijk overzicht van alle extra materialen die u nodig heeft voor uw tuinproject, zoals opsluitbanden, zand, drainage en voegmortels. Heeft u weinig ervaring? Dan raden wij u aan uw bestrating te laten leggen door een ervaren hovenier of stratenmaker voor een optimaal resultaat. 

Plaats uw bestelling vandaan en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 

 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60 plus naturel zwart Betontegel 60Plus Antraciet Zwart 60 x 60 x 6 cm   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en Gecoat Op voorraad
€ 28,94 Per m2 incl. btw