Logo Gadero
service

Zelfbouw Bankirai Hardhout Gleufpaal Tussen 7 x 7 x 275 cm

Productnummer
DV78004-70-70-2750
Duurzaamheidsklasse 1
Voor dichte schutting met gelijke zichtzijdes
dv78004_70_70_2750
elephant_rabat_schutting_tussen_paal
dubbel_rabat_hardhout_schutting_0
zelfbouw_dubbele_rabatdelen
Per stuk

60,25

incl. BTW

30 stuks op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
275 cm
Breedte
7 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 2-zijdig gelijk aanzicht

  • Helemaal dichte schutting

  • Zeer duurzaam

  • Montage komt zeer nauw (waterpassen en hoogte)

Specificaties

Houtsoort
Bankirai hardhout
Afwerking hout
Glad geschaafd
Kleur
Bruin
Lengte
275 cm
Dikte
7 cm
Breedte
7 cm

Zelfbouw Bankirai Hardhout Gleufpaal Tussen 7 x 7 x 275 cm

Met deze Bankirai hardhouten tussenpaal van 7 x 7 x 275 cm uit het zelfbouwsysteem voor schuttingen of tuinhuisjes maak je razendsnel een dichte tuinwand. Combineer deze tussen met andere elementen uit het Elephant zelfbouw pakket. Bestel deze gleufpaal samen met de 21 mm dubbelrabat planken van 2 meter. De sponning van deze gleuf palen is 21 mm dik. Maak een fraaie dichte schutting met gelijke zichtzijdes voor beide kante.

Op de foto is dit het meeste middelste product. Dit horizontale schuttingbouw systeem is van het merk Elephant. Let op, de tussenpaal heeft 2 groeven. Zoekt u gleufpalen van de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs? Bestel deze bankirai palen met gleuf hier.

Montagetips, opgelet!

Zorg ervoor bij montage dat de 'stapel' dubbelrabat planken horizontaal en verticaal enige ruimte hebben voor werking. Bijvoorkeur 2 mm per zijde speling houden in de sponning. Kortom, niet te strak in de gleufpalen plaatsen. Met name bij zeer droge planken willen deze bij nat weer en kou uitzetten. Geef uw planken hiervoor de ruimte. Wij adviseren altijd deze sleufpaal in beton te storten. De druk van de stapelplanken kunnen dan goed worden opgevangen.

Plaats bij voorkeur de onderste rabatplank op een betonband. Zo gaat uw schutting langer mee. Alleen de onderste plank mag u eventueel vastschroeven aan uw palen, de volgende rabatplanken altijd los bovenop stapelen! Zo kunnen uw dubbelrabat (blokhutprofielen) verticaal werken. Plaats als laatste de afdeklat.