Rechthoekige bloembak

Met een rechthoekige houten plantenbak fleurt u uw tuin, balkon of voortuin enorm op. Een houten plantenbak heeft een warme uitstraling en gaat lang mee. Bovendien is een rechthoekige plantenbak veelzijdig te gebruiken. Zo maakt u er ook een losse erfafscheiding mee of gebruikt u ze als vervanging van een border. Deze rechthoekige plantenbakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar bij Gadero, van kleiner voor bloemen tot heel groot voor bomen. Wij bieden deze rechthoekige plantenbakken in diverse houtsoorten aan, zodat er altijd een bij uw tuin past. 

Met een houten plantenbak voegt u een mooi natuurlijk accessoire toe aan uw tuin. Bovendien zijn houten plantenbakken zeer duurzaam en goed bestand tegen warmte of kou. De rechthoekige vorm van deze plantenbakken maakt ze geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zo kunt u een kleine heg in deze plantenbakken plaatsen of gebruikt u ze als basis voor een klimplant tegen een houten raamwerk. XL rechthoekige plantenbakken zijn leuk voor bomen, bijvoorbeeld als extra schaduwplek of als groene toevoeging voor uw tuin. Hieronder vertellen wij u alles over onze XL ipe hardhouten plantenbakken

Ook voor andere hardhouten plantenbakken of naaldhouten plantenbakken bent u bij Gadero aan het juiste adres. Wij hebben ook de mogelijkheid om een plantenbak voor u op maat te maken. 
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode