Gadero klantenservice
Gadero klantenservice

Veilig bestellen, BeCommerce Waarborg!

Routebeschrijving Gadero Groningen

Houthandel Gadero is gelegen op het zogenaamde industrieterrein Driebond aan de Euvelgunnerweg 19 in Groningen. 

Op onderstaande afbeelding ziet u de ligging van onze locatie (grijze ballonnetje). Naast Centraal Staal en naast de nieuwe Sontbrug die de sontweg verbindt met Meerstad. 

route gadero groningen

Vanuit Assen / Zwolle

Vanaf Assen slaat u bij aankomst via de A28 snelweg rechtsaf de ringweg op richting Hoogezand. Vervolgens neemt u de afslag 'centrum / euroborg', kies hier voor het rijvak rechtdoor. Dit klinkt onlogisch maar is juist. Nadat u bij de stoplichten rechtdoor bent gereden kunt u meteen rechts van de weg af (Euvelgunnebrug). Neem vervolgens de rotonde rechtdoor en daarna de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor hout in Groningen.

Vanaf Hoogezand / Winschoten

Neem vanaf de A7 snelweg de eerste afslag na de bekende 'joker'. Neem vervolgens de eerste rotonde na de afslag driekwart en de volgende rotonde rechtdoor. Ga vervolgens rechtdoor bij de stoplichten en daarna meteen rechtsaf. Bij het einde van de afrit weer rechtsaf en vervolgens meteen linksaf (langs het Bastion hotel). U rijdt vervolgens rechtdoor voorbij de Mercedes Garage en neem de eerste afslag op de rotonde. Vervolgens de rotonde driekwart en vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19, uw adres voor tuinhout, vloeren en bestrating in Groningen.

Vanuit Winsum / Delfzijl

U gaat via de oostelijke ringweg (oa leeuwenborg) en neemt de afslag 38-Groningen richting Zuidoost en ga vervolgens rechtaf. Daarna voor de Gamma linksaf en vervolgens weer linksaf. U rijdt hierna door totdat u ons in de hoek ziet. U kunt op ons terrein parkeren. Loop naar Euvelgunnerweg 19 en daar vindt u de ingang van de showroom.

Tuinhout bestellen

Gadero hout heeft meer dan 9000 hout artikelen in het assortiment. Deze zijn niet allemaal voorradig. Daarom hanteren wij bestellen voor dinsdag 10.00 uur is dezelfde week op vrijdagmiddag afhalen tussen 13.00 en 16.00 uur. Naast gratis afhalen kunnen we uiteraard ook bij uw thuis bezorgen in heel Groningen en Drenthe en de rest van de Benelux. U kunt bij uw online bestelling aangeven of u wilt afhalen of wilt laten bezorgen.

Bezoek altijd op afspraak:

Gadero Houthandel
Euvelgunnerweg 19
9723 CT Groningen

Telefoon 003250 - 230.61.51

Email info@Gadero.be

Van hardhout tot geimpregneerd tuinhout, van trendy Lariks Douglas schuttingplanken tot topkwaliteit vlonderplanken van bankirai hardhout. En van houten meubelen tot moderne eiken parket vloeren voor binnen. Altijd kwaliteit & de beste prijs/kwaliteit, Gadero.