Logo Gadero
service

Elephant Hout

Een van de populairste tuinhout merken van Nederland is Elephant, tegenwoordig ook bekend als Elephant by Dekker. Elephant is de merknaam van het Hollandse bedrijf koninklijke Dekker. Het assortiment van Elephant staat voor A-kwaliteit, duurzaam en verantwoord hout dankzij keurmerken als EUTR en Pefc. Gadero is officieel dealer van Elephant hout. Wij bezorgen Elephant hardhout, composiet en ander hout in heel Nederland en België graag snel bij u thuis. Van Maastricht tot Groningen en van Haarlem tot Almelo.

Bij Gadero hout uit Groningen bieden we meer dan 500 tuinhoutproducten van het meer dan 100 jaar oude koninklijke merk Dekker / Elephant hout aan. Hieronder vallen met name hardhouten vlonderplanken net groeven of glad geschaafd profiel voor vlonders, 16 mm bankirai tuinplanken voor schuttingen en hardhout tuinschermen voor schutting. Daarbij biedt Elephant een groeiend assortiment holkamer en massief kunststof composiet terrasplanken in de kleuren grijs antraciet, lichtgrijs en bruin. Dit jaren doorontwikkelde, zogenaamde WPC composiet, is zowel voor schuttingen en vlonder terrassen beschikbaar. 

Zoekt u specifieke tuinhout artikelen van het merk Elephant die u niet op deze site kan terugvinden? Klik op de pagina's schutting, vlonder enzovoort voor ons assortiment Elephant tuinhout. Of neem dan contact met ons op bij vragen. U kunt niet rechtstreeks bij Dekker hout Vianen of Den Haag bestellen, dit gaat uitsluitend via dealers zoals houthandel Gadero. Let op: er zijn veel soorten imitatie composiet in omloop. Net als bij hout, is composiet in vele kwaliteiten beschikbaar. Pas op voor composiet producten met lage Chinese kwaliteit (vaak met een erg lage prijs). Deze kunnen snel kromtrekken, scheuren en verkleuren, in tegenstelling tot doorontwikkelde Elephant WPC composiet. Bekijk hier alle Elephant composiet vlonderplanken, zowel massief als met holle kamers.