Logo Gadero
service

Kapschuur Goor Lariks Douglas Fijnbezaagd 600 x 390 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE81002
Doe-het-zelf pakket - Ongeschaafd Lariks Douglas
Voor de handige klusser!
Uit te breiden met diverse opties
doe_het_zelf_kapschuur_goor_tuindeco
kapschuur_goor_blanke_wanden
schermafbeelding_2019_02_13_om_101434
schermafbeelding_2019_02_13_om_101141
type_goor_markelo
Per stuk,vanaf

2.238,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
390 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
312 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Grote kapschuur

  • A-kwaliteit

  • Doe-het-Zelf

  • Inclusief schoren, ijzerwaren en bouwtekening

  • Extra arbeidsuren benodigd, alles op maat zagen

  • Ongezaagd houtpakket zonder schroefgaten

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
390 cm
Hoogte
312 cm

Kapschuur Goor Lariks Douglas Fijnbezaagd 600 x 390 cm - Blanke wanden

Deze DHZ (Doe-het-zelf) kapschuur Goor is 600 cm breed en 390 cm diep inclusief overhangende kap (voordak). De voetprint van de staanders is 600x300 cm. Met dit houtpakket maakt u zelf een kapschuur c.q. buitenverblijf. Dit zeer complete doe het zelf bouwpakket bestaat uit ruw, versgezaagd en ongedroogd lariks / douglas hout. Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk is, is dit houtpakket voor een kapschuur een ideale uitkomst. Met dit pakket kunt u geheel op maat uw kapschuur overkapping bouwen. Alle benodigde schroeven en tekeningen worden meegeleverd. Dit houtbouw pakket is voor de klusser met enige kluservaring. Zorg altijd voor 100% haakse hoeken en een 100% waterpas ondervloer. Plaats de staanders op betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wanddelen bij voorkeur op betonbanden.

Doe het zelf DIY kapschuur bouwen

De enkelzijdige wanden bestaan uit bezaagde lariks potdekselplanken van 19.5 x 2.2 cm. Het dak van deze 6 meter brede kapschuur bestaat uit dakbeschot (bezaagde 5 x 15 cm lariks douglas balken) en bezaagde lariks dubbellip dakplanken van 18mm dikte. Het dak aan de voorzijde is 115 cm en aan de achterzijde 320 cm. Let op! De voetprint tussen de staanders van deze kapschuur is 600 x 300 cm.

Het is mogelijk dit pakket uit te breiden met plakkende shingles, aluminium dakpanplaten of aquapan dakpannen. De hoogte is aan de achterzijde 191 cm en aan de voorzijde ca. 245 cm. Deze stijlvolle kapschuur valt onder onze luxe houtbouw. De 6 fijnbezaagde staanders zijn 150x150 mm dik. Wist u dat een houten kapschuur een ruimtelijk effect heeft dankzij de hoge nok?

Compleet pakket

Deze luxe kapschuur Goor wordt geleverd met alle afgebeelde blanke wanden, mes en groef dakplanken (dit geeft uw buitenverblijf een veel luxere uitstraling dan osb plaatmateriaal!) en robuuste staanders met schoren. Dakbedekking niet meegeleverd. Wij raden cedar pannen, dakshingles of aluminium dakpanplaten aan.

Alle lariks douglas staanders, balken, schoren, wanden zijn van onbehandeld, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, A kwaliteit en kernvrij lariks douglas hout. Ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van deze overhangende schuur c.q overkapping. Dit is een ongezaagd pakket voor een hele aantrekkelijke prijs.

Extra opties

Vergeet niet de volgende extra opties bij te bestellen:

- betonpoeren voor staanders
- dakgootset 100 mm dakgoot
- dakbedekking

Wilt u een luxe dakbedekking van uw kapschuur? Kies dan voor onze kant en klare rietdakplaten van echt riet. Deze zijn in de hoogte en breedte eenvoudig in te korten. Ook populair is een dak van houten dakpannetjes van red cedar shingles.

Kies bijvoorbeeld uit >dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen >Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht >Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze kapschuur is ook geschikt om te bedekken met >houten dakpannen. Gelieve geen >gebruikte dakpannen gebruiken om uw Doe Het Zelf kapschuur te bedekken. Deze zijn relatief zwaar en niet geschikt hiervoor.

Maatwerk kapschuur?

Voor afwijkende kapschuur maten, lees ook ons stappenplan >zelf kapschuur op maat maken, neem contact op met onze tuinadviseurs of bestel nu deze kapschuur Goor hier voor de beste prijs met service en garantie.

U wenst een voordelige kapschuur met overkapping van 6 bij 3.90 meter met zwarte wanden? Kijk dan bij >Kapschuur Goor met Zwarte Wanden.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 45 mm, Blokhut 6x4, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Ditzelfde model is ook verkrijgbaar in geimpregneerd vuren hout, namelijk de > Tongeren. Een ander vergelijkbaar model is de > Roig, deze kapschuur is van onbehandeld vurenhout.

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze >klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze >rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van >Lariks Douglas palen of >Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens >dakbedekking toe.