Logo Gadero
service

Aanbouw Pergola Schaduwdoek sets

Droomt u van een Pergola met schaduwdoek om tegen uw huis aan te plaatsen? Gadero biedt een ruime keuze op het gebied van aanbouw pergola schaduwdoek sets in veel lengte en breedte maten van 2 tot wel 5 meter. De schaduwdoeken komen in de kleuren antraciet, gebroken wit en in de niet weg te denken mooie zandkleur. Gaat u voor een aanbouw pergola frame met zonnedoek, dan hoeft u niet meer na te denken over de bijbehorende palen en bevestingsmaterialen, dit hebben wij allemaal voor u uitgezocht! Wij bezorgen schaduwdoek sets overal in Nederland en België voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk ook onze standaard schaduwdoeken in driehoek en vierkant formaat!

Aanbouw houten pergola met Harmonica schaduwdoek sets

Onze aanbouw pergola frame met schaduwdoek sets worden geleverd met hoogwaardig hout inclusief de betere schaduwdoeken van Tuindeco of A-merk Nesling. Met een schaduwdoek van Nesling creëert u zelf een fijne koele loungeplek in uw tuin. Nesling staat bekend om de zeer professionele en trendy schaduwdoeken die tot wel 90% van alle UV straling blokkeren. De doeken kunt u eenvoudig open en dicht schuiven. Daarnaast zijn deze zonnedoeken ook vocht en schimmelwerend. 

Montage tips

Heeft u een houten ondergrond/terras waar u de pergola op wilt gaan monteren? Nesling heeft hiervoor de perfecte oplossing namelijk de Pergola Kit vloer element van Nesling. Deze zorgen voor optimale stevigheid van uw aanbouw pergola, deze kunt u er los bij bestellen. Wist u dat? Alle Nesling elementen van zwart gepoedercoat staal zijn. Deze behandeling zorgt voor een langere levensduur van het staal, daarnaast zorgt het ervoor dat het minder snel roest. Ook geeft de zwarte kleur een moderne look. Bent u zelf handig genoeg en wilt u zelf een aanbouw pergola gaan maken? Bekijk dan eens onze vierkante palen en kant en klare stalen verbindingshoeken voor houten pergolaframes. Of bekijk onze klustips voor het maken van stevige en degelijke constructies. Bevestigt u de pergola liever niet aan de muur? Dan hebben wij ook nog ‘stand alone’ modellen van Nesling die u op een willekeurige plek in de tuin kan plaatsen. Bekijk onze populaire vrijstaande pergola inclusief schaduwdoek hier.   

Pergola met harmonica schaduwdoek inspiratie