Logo Gadero
service

XL Visgraat Laminaat

Zoekt u een XL Visgraat Laminaat in een uniek eiken design? Bekijk dan onze extra grote en lange Walvisgraat laminaat vloeren. Deze unieke vloeren hebben een lengte van maar liefst 85,8 cm! Deze bijzondere vloeren zijn kraswerend en beschikbaar in verschillende designs. Daarnaast zijn ze voorzien van een 4 V-groef waardoor elke plank extra wordt benadrukt. Bovendien zijn deze planken tot 4 uur waterbestendig en geven wij een levenslange garantie op de vloer! Let op: voor losse orders geldt minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ontdek de onderhoudsarme Visgraat Laminaat vloer van FloerQuick Step en Meister. Deze vloeren zijn voorzien van het klassieke visgraat patroon. Uitstekend bestand tegen kinderen, vuil en in sommige gevallen ook vocht. De visgraat laminaat vloer kan bovendien ook nog eens eenvoudig worden gelegd dankzij de handige laminaat klik-verbinding. Tip vooraf!: Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen. Dit maakt het extra belangrijk om voor een stabiele ondergrond te zorgen. Om dit te realiseren is een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer aan te raden (min. 200 KPA). Kies bijvoorbeeld voor de Floer Contactloos of de Heatfoil ondervloer.

Extra breed Visgraat Laminaat vloeren in het echt bezichtigen?

Wilt u de XL Visgraat Laminaat in het echt bekijken? Dat kan voor alle Floer vloeren breed bij ons in de showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit! Meer weten over het onderhouden van uw visgraat vloer? Lees onze blog en leer alles over het onderhouden van uw XL visgraat! Wilt u weten wat de voordelen zijn van PVC vloeren? Naast onderhoudsvriendelijk zijn er nog meer pluspunten voor een XL Visgraat PVC vloer ten opzichte van laminaat. Ontdek alle blogs over vloeren hier.