Winter cashback weken bij Gadero - profiteer van €50,- cashback

Cashback weken bij Gadero

Plaats uw bestelling bij Gadero voor zondag 21 februari. Geef zelf uw gewenste leverweek (uiterlijk 3e week van maart) aan. Maak een foto van wat u heeft gemaakt en krijg €50,- cashback. Het minimale orderbedrag voor deze actie is €850,-. Stuur uw foto's naar: foto@gadero.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Tuin inspiratie

Heeft u al zin in het nieuwe tuinseizoen? Bij Gadero vindt u alle trends voor het nieuwe seizoen wat dacht u van een nieuwe vlonder of overkapping. Een aantal tuintrends hebben wij voor u op een rijtje gezet. Zodat u in het voorjaar heerlijk kunt genieten van uw tuin. Lees onze blog over de 6 tuintrends van dit jaar om inspiratie op te doen. Bestel nu en krijg €50,- van uw aankoopbedrag terug. 

Keuzehulp bij het kiezen van een houten vlonder

Bent u van plan om een vlonder te leggen? In Gadero TV keuzehulp - houten vlonder kiezen, worden er tips gegeven waar u op moet letten bij het kiezen van het houtsoort voor uw vlonder.

Voorwaarden cashback weken

  • Plaats voor zondag 21 februari een bestelling;
  • Gewenste leverweek kunt u aangeven tot uiterlijk de 3e week van maart;
  • Het minimale orderbedrag is €850,-;
  • Stuur een foto in van uw project o.v.v. uw ordernummer.
  • Gadero mag de foto gebruiken voor commerciële doeleinden;
  • U geeft toestemming dat Gadero de foto's mag delen met haar dochterondernemingen.

Inspiratie 

Creëer een gevel vol karakter met thermisch gemodificeerd Fraké. Deze gevelbekleding is in verschillende breedtes beschikbaar wat voor een unieke gevel zorgt. 

Fraké gevelbekleding streepjescode

Deze vlonder van glad geschaafd Ipé hardhout geeft uw terras een moderne uitstraling. De vlonder is zeer geschikt om blind te leggen door het clipsysteem. Bekijk hier ons volledige assortiment aan hardhouten vlonderplanken voor alternatieven.

Ipé vlonderplanken

Bent u op zoek naar een blokhut of een luxe houten woning? Bekijk dan ons assortiment blokhutten

Blokhut Edelweiss