Logo Gadero
service

Gadero Winkel

Afhalen

Gadero Euvelgunner

Op onze externe locatie in Winkel (Noord-Holland) kunt u uw bestelling afhalen. Deze locatie fungeert enkel als afhaallocatie voor bestellingen. Dit betekent dat er geen voorraad of showroom aanwezig is. Indien u uiterlijk vrijdag om 17.00 uw bestelling plaatst, kunt u de vrijdag daarop uw bestelling tussen 10.00 - 16.00 afhalen aan de Scheidersweg 2a in Winkel (Noord-Holland).Houdt er rekening mee dat het minimale orderbedrag voor het afhalen €100 bedraagt. U kunt onze klantenservice bereiken via  3150 230 61 51 of via info@gadero.nl.  Let op: onze afhaallocatie in Winkel is in week 52 geopend tot 12:00.

Beschikbare services in Winkel

Op onze externe locatie in Winkel ligt geen voorraad en er is geen showroom. Onze externe locatie in Winkel dient alleen als afhaalpunt waarbij bestellingen afgehaald kunnen worden op vaste momenten.  Kan ik een bestelling later ophalen? Het afhalen in Winkel kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Wanneer u een bestelling tijdens het aangegeven afhaalmoment niet heeft afgehaald, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice voor een nieuw afhaalmoment.

Bereikbaarheid

Vanaf de N242 en vanaf de N239 neemt u afslag Winkel. Vanaf de afrit rijdt u rechtdoor over de Hoefje en de Nieuwe Niedorperweg. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag richting centrum over de Dorpsstraat. Op de Dorpstraat neemt u de eerste afslag links en na ca. 30 meter vindt u aan de rechterkant het afhaalpunt van Gadero. (Beers Winkel)

Openingstijden Winkel

Let op! Het afhalen in Winkel kan uitsluitend op de aangegeven momen- ten tijdens het bestellen. Buiten de aangegeven afhaalmomenten is hier niemand aanwezig.