Gadero Website van het Jaar

Maak kans op mooie prijzen door op Gadero te stemmen!

Trots mogen wij vermelden dat wij weer genomineerd zijn voor website van het jaar! In de categorie Lifestyle, Home & Living maken wij kans op deze felbegeerde titel. Dubbel feest, want dit jaar vieren we ook ons 10-jarig bestaan. Al 10 jaar lang inspireren wij fanatieke (thuis)klussers met onze rekentools, Gadero TV, klustips en uitgebreide content. Is Gadero ook uw favoriete website en helpt u ons mee naar de overwinning? 

Gadero website van het jaar

Gadero website van het jaar

Wij voelen ons zeer vereerd door deze nominatie, maar nu willen we die titel ook wel graag behalen. Dit kan alleen als u op ons stemt! Breng dus nu uw stem uit en laat ons weten wat u van Gadero vindt. Hiermee helpt u ons niet alleen onze website verbeteren, u maakt ook kans op mooie prijzen. Denk bijvoorbeeld aan Sonos Play:5 speaker, een bol.com cadeaukaart van 100 euro of een hotelovernachting. Stemmen is in nog geen 30 seconden gebeurd!

website van het jaar Gadero

Stemmen Website van het Jaar

Wat klanten fan maakt van Gadero? Wellicht heeft u wel eens iets in elkaar geschroefd met behulp van onze montagevideo's op Gadero TV!! Met jaarlijks 3 miljoen views inspireren wij klussers om het zelf te doen. Niet alleen onze video’s maken Gadero bijzonder. Op onze website vindt u handige klustips met stappenplannen en een rekentool voor het berekenen van uw klusproject. Daarnaast bieden wij meer dan 14.000 pagina’s met uitgebreide content aan en zijn wij altijd eerlijk. Wij vermelden ook de nadelen van een product.

Overtuigd? Breng uw stem uit!