Logo Gadero
service

Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd

Productnummer
VZ2582-28-195-4200
Extra breed
Milieubewuste keuze
25 jaar garantie
img_7594_2
img_7599_2
img_7596_2
img_7601_2
img_7587
dji_0858
img_7603
accoya_terras_planken
dek_gennep_0
dji_0864
accoya_terras
100718_veranda_2
Per stuk

145,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
420 cm
Breedte
19,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Levensduur 50 jaar heel goed haalbaar

  • Nagenoeg geen werking, zeer stabiel

  • Gifvrij en hernieuwbaar

  • Het nieuwe hardhout, verduurzaamd in ons eigen Nederland

  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven

  • Lataftekening zichtbaar eerste periode (trekt weg na vergrijzing)

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Houtsoort
Accoya hout
Product type
Vlonderplank
Kleur
Creme
Lengte
420 cm
Dikte
2,8 cm
Breedte
19,5 cm
Behandeling
Onbehandeld
Profiel
Geen profiel
Levensduur
25+ jaren

Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd

U wilt iets bijzonders doen met uw luxe terras? Duurzaam, met een goed gifvrij milieuverhaal en topkwaliteit EUTR hout moet het worden? Dit is het hardhout van de toekomst. Accoya is de naam. Niet zomaar iets hoor. Met garantie dat het 25 jaar meegaat en de levensduur boven de grond wel 50 jaar mee kan gaan. Deze vlonderplanken van rel="noopener noreferrer" target="_blank">Accoya hout hebben een vlak geschaafde zijde en een zijde met groeven. Tip van Gadero, plaats de vlakke zijde naar boven. Vuil en water krijgen zo weinig vat op uw terras. Zo blijft uw vlonder juist stroever, zeker als u af en toe even bezemt.

Ook te gebruiken als extra dik boeideel op uw gevel.

Lange levensduur

Het Accoya hout heeft een mooie uitstraling en voelt fijn om met blote voeten op te open. Het is immers glad geschaafd aan 1 zijde. Eventueel kunt u ook de groeven zijde naar boven leggen. Steeds minder mensen doen dat. Accoya hout is een milieubewuste houtkeuze, het hout is Radiata Pine hout met azijnzuur modificatie, daardoor heeft het een gegarandeerde levensduur van 25 jaar. Hout wat boven het maaiveld en water geplaatst wordt kan zelf wel 50 jaar mee gaan. Het is misschien prijzig in aanschaf, u heeft er wel jarenlang plezier van.

Deze extra brede Accoya terrasplanken hebben een lengte van 4.2 meter, ideaal voor grote terrassen. U legt uw Accoya vlonderterras bijna zonder naden (hanteer minimaal 5 mm tussenruimte tussen de planken) want Accoya kent amper houtwerking. Heeft u een kleiner terras? Geen probleem, Accoya laat zich makkelijk zagen.

Het hout is uiterst vormvast, geeft een natuurlijke isolatie, is uitstekend verwerkbaar en is onderhoudsarm. Accoya hout onderscheidt zich van andere houtsoorten doordat het licht van kleur is en na verloop van tijd een prachtige grijstint ontwikkeld. Het hout zorgt voor een luxe en elegante uitstraling in de tuin. Woont u nabij de zee? Deze accoya terrasplanken zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in zoute lucht. Het nadeel is de hoge aanschafprijs.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze rel="noopener noreferrer" target="_blank">accoya 28x195 plank glad geschaafd. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

rel="noopener noreferrer" target="_blank">

Montage tips

Vergeet niet uw Accoya onderbalk 4.5x7 cm, terrasschroeven en verzinkboortje mee te bestellen bij uw online houthandel Gadero. Hanteer elke 40 cm een onderbalk, dit kan ook van Accoya hout. Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten.

Onderhoudstips Accoya

Accoya hout heeft in principe geen chemische behandeling nodig om de levensduur te verlengen. Wel moet u regelmatig de vlonder vrij van vuil vegen en af en toe met water reinigen.