Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd

EUTR

Productnummer: VZ2582-28-195-4200   |   | Extra breed   |   Milieubewuste keuze   |   25 jaar garantie

€ 145,45 € 109,11 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Profiteer van 25% korting op duurzaam en exclusief Accoya hout

Vanaf 27 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd

  • Levensduur 50 jaar heel goed haalbaar
  • Nagenoeg geen werking, zeer stabiel
  • Gifvrij en hernieuwbaar
  • Het nieuwe hardhout, verduurzaamd in ons eigen Nederland
  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven
  • Lataftekening zichtbaar eerste periode (trekt weg na vergrijzing)

Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd

U wilt iets bijzonders doen met uw luxe terras? Duurzaam, met een goed gifvrij milieuverhaal en topkwaliteit EUTR hout moet het worden? Dit is het hardhout van de toekomst. Accoya is de naam. Niet zomaar iets hoor. Met garantie dat het 25 jaar meegaat en de levensduur boven de grond wel 50 jaar mee kan gaan. Deze vlonderplanken van Accoya hout hebben een vlak geschaafde zijde en een zijde met groeven. Tip van Gadero, plaats de vlakke zijde naar boven. Vuil en water krijgen zo weinig vat op uw terras. Zo blijft uw vlonder juist stroever, zeker als u af en toe even bezemt. 

Ook te gebruiken als extra dik boeideel op uw gevel. 

Lange levensduur

Het Accoya hout heeft een mooie uitstraling en voelt fijn om met blote voeten op te open. Het is immers glad geschaafd aan 1 zijde. Eventueel kunt u ook de groeven zijde naar boven leggen. Steeds minder mensen doen dat. Accoya hout is een milieubewuste houtkeuze, het hout is Radiata Pine hout met azijnzuur modificatie, daardoor heeft het een gegarandeerde levensduur van 25 jaar. Hout wat boven het maaiveld en water geplaatst wordt kan zelf wel 50 jaar mee gaan. Het is misschien prijzig in aanschaf, u heeft er wel jarenlang plezier van.

Deze extra brede Accoya terrasplanken hebben een lengte van 4.2 meter, ideaal voor grote terrassen. U legt uw Accoya vlonderterras bijna zonder naden (hanteer minimaal 5 mm tussenruimte tussen de planken) want Accoya kent amper houtwerking. Heeft u een kleiner terras? Geen probleem, Accoya laat zich makkelijk zagen. 

Het hout is uiterst vormvast, geeft een natuurlijke isolatie, is uitstekend verwerkbaar en is onderhoudsarm. Accoya hout onderscheidt zich van andere houtsoorten doordat het licht van kleur is en na verloop van tijd een prachtige grijstint ontwikkeld. Het hout zorgt voor een luxe en elegante uitstraling in de tuin. Woont u nabij de zee? Deze accoya terrasplanken zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in zoute lucht. Het nadeel is de hoge aanschafprijs.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze accoya 28x195 plank glad geschaafd. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Montage tips

Vergeet niet uw Accoya onderbalk 4.5x7 cm, terrasschroeven en verzinkboortje mee te bestellen bij uw online houthandel Gadero. Hanteer elke 40 cm een onderbalk, dit kan ook van Accoya hout. Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten.

Onderhoudstips Accoya

Accoya hout heeft in principe geen chemische behandeling nodig om de levensduur te verlengen. Wel moet u regelmatig de vlonder vrij van vuil vegen en af en toe met water reinigen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
25-50 jaar Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd Vlonderplank / Boeideel / Steigerplank Accoya hout 2.8 x 19.5 x 420 cm Glad Geschaafd EUTR   |   | Extra breed   |   Milieubewuste keuze   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 145,45 € 109,11 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt