Duurzaam

De design visgraat PVC vloeren worden gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met behulp van gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid! De PVC vloeren van Floer en mFLOR worden gegarandeerd uit schadevrije stoffen geproduceerd. Op deze wijze ondersteunen wij een gezondbinnenmillieu.

Voetcomfort

Met een Visgraat PVC vloer bent u verzekerd van een comfortabel vloeroppervlak. Een van de grote voordelen van  PVC stroken is dat deze bekend staan om het hoge voetcomfort wat de vloeren u bieden. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast zorgen deze kunststof visgraat vloeren ervoor dat geluid bij betreding wordt gereduceerd naar een ultra laag niveau. 

Onderhoudsarm

De PVC vloeren danken tevens hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde visgraat PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. Tevens maakt de waterbestendigheid het mogelijk om een houten visgraat design vloer toe te passen in uw badkamer!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode