Visgraat PVC Vloeren - Kunststof Patroon Vloer - mFLOR Floer

Nieuw bij Gadero: Visgraat PVC! De verlijmbare stroken zijn nu ook verkrijgbaar in het populaire visgraat motief. De traditionele patroon vloeren waren al beschikbaar bij Gadero in onze eiken houten en laminaat vloeren. Ook dit PVC moet worden gelegd op een volledig vlakke en egale ondergrond. We raden dan ook aan bij Visgraat PVC altijd gebruik te maken van een ervaren vakman. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze Gadero Legservice. Het Floer visgraat wordt uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen zonder weekmakers. Danzkij de levensechte houtstructuren, ook wel Register Embossing genoemd, zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. mFLOR biedt u daarnaast ook zeer duurzaam geproduceerde visgraat PVC vloeren met verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor de Parva Parquet serie met kleine en smalle plankjes maar heeft u ook de keuze uit grotere Visgraat PVC vloerdelen uit de Parva Plus serie. De visgraat vloeren met 15 jaar fabrieksgarantie, bestaan uit werkingsarme PVC stroken die ook zeer geschikt zijn voor gebruik bij uw vloerverwarming. Dankzij de unieke opbouw van het PVC hebben deze vloeren een ultra lage warmteweerstand en ervaart u optimaal genot van zowel uw vloer als vloerverwarming. Bij PVC specialist Gadero gebruiken we geen pakeenheden, wij ronden uw vierkante meter bestelling uw voordeel af naar pakeenheden, gratis thuisbezorgd. Ontdek de PVC visgraat vloeren van bekende merken als mFLOR en Floer bij Gadero tegen de scherpste prijs en thuiswinkel service, gratis aan huis bezorgd! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Duurzaam

De design visgraat PVC vloeren worden gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met behulp van gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid! De PVC vloeren van Floer en mFLOR worden gegarandeerd uit schadevrije stoffen geproduceerd. Op deze wijze ondersteunen wij een gezondbinnenmillieu.

Voetcomfort

Met een Visgraat PVC vloer bent u verzekerd van een comfortabel vloeroppervlak. Een van de grote voordelen van  PVC stroken is dat deze bekend staan om het hoge voetcomfort wat de vloeren u bieden. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast zorgen deze kunststof visgraat vloeren ervoor dat geluid bij betreding wordt gereduceerd naar een ultra laag niveau. 

Onderhoudsarm

De PVC vloeren danken tevens hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde visgraat PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. Tevens maakt de waterbestendigheid het mogelijk om een houten visgraat design vloer toe te passen in uw badkamer!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode