Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Visgraat Laminaat Vloeren - Eiken Patroon Vloer

Visgraat patroon vloeren zijn helemaal hip! De eiken visgraat vloer bestaat al jaren maar is tegenwoordig in groter plankformaat helemaal terug van weggeweest. Echter vraagt een eiken vloer onderhoud. Bovendien slijt het hout sneller en is het gevoelig voor krassen en deuken. De oplossing: visgraat laminaat. De onderhoudsarme visgraat laminaat vloer met de uitstraling van een echte eiken patroon vloer! Uitstekend bestand tegen kinderen, vuil en in sommige gevallen ook vocht. De visgraat laminaat vloer kan bovendien ook nog eens eenvoudig worden gelegd met de handige laminaat klik-verbinding en starterkit. Wist u dat de klik-verbinding de vloer ook strak op zijn plaats houdt? Kiervorming is daardoor verleden tijd! Ontdek de levensechte structuren van onze visgraat laminaat vloeren, gratis thuisbezorgd door houten vloerenwinkel Gadero! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Met een Visgraat Laminaat vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Ontdek de vele voordelen van visgraat laminaat: 

  1. Geen olie-onderhoud
  2. Eenvoudig te reinigen
  3. Krasbestendig
  4. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding
  5. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)
  6. Levensechte & voelbare eiken structuur
  7. Lange garanties

Fesca Visgraat Laminaat 

Het visgraat laminaat van het merk Fesca bestaat uit ijzersterk materiaal, geschikt voor intensief commercieel gebruik! De klasse van dit laminaat, AC6, zorgt ervoor dat deze laminaat vloeren iedere woonsituatie of winkelpand aan kunnen. Dit blijkt uit de levenslange fabrieksgarantie gegeven op deze vloerdelen. De vloeren zijn voorzien van register embossing. Dit wil zeggen dat het zichtbare patroon gelijkloopt met het voelbare eiken patroon in de visgraat vloer. Samen met de vele verschillende plankdesigns maakt dit het Fesca visgraat laminaat niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat parket vloer! 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode