Legservice Visgraat Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten

Productnummer: FL95007-LVLOP Laat uw visgraat laminaat of click PVC vloer compleet, snel en vakkundig leggen

€ 22,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Legservice Visgraat Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten

  • Inclusief het leggen van ondervloer en plakplinten
  • Jarenlange ervaring op het gebied van visgraat laminaat
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Geen verrassingen, kant-en-klaar opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Legservice Visgraat Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten

Met de Gadero Visgraat Laminaat & Klik PVC legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale visgraat laminaat vloer wordt gelegd. U hoeft alleen de benodigde aantallen laminaat, ondervloer en plakplinten te bestellen. De vakkundige laminaat specialisten zorgen voor een professioneel resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Onze visgraat laminaat & click PVC legservice bestaat uit vakmannen met jarenlange ervaring in het leggen van verschillende typen vloeren. Zo bent u zeker van het behoudt van de fabrieks garantie. De Gadero vloeren leggers zorgen bovendien ook voor het leggen van de ondervloer en het bevestigen van de bijbehorende plak plinten. De laminaat legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze visgraat Laminaat Vloeren of geavanceerde Visgraat Click PVC vloeren. De minimale afnamehoeveelheid is 30 m2.

De Gadero Laminaat en klik PVC vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de laminaat vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de Laminaat vloer met u inplannen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Visgraat Laminaat leggen Gadero Klus plinten ondervloer Legservice Visgraat Laminaat & Click PVC - Inclusief Leggen Ondervloer en Plakplinten Laat uw visgraat laminaat of click PVC vloer compleet, snel en vakkundig leggen Op voorraad
€ 22,95 Per m2 incl. btw