De eiken houten visgraat vloer planken van het merk Floer zijn te verkrijgen als Duoplank. De parket multiplanken maken het gebruik in combinatie met een lage temperatuur vloerverwaming mogelijk. Door gebruik te maken van deze plankopbouw laat de visgraat vloer warmte makkelijk door en wordt werking van het hout geremd. Het eiken visgraat lamelparket is te verkrijgen in een rustieke variant, maar kan ook noestarm of helemaal noestvrij worden geproduceerd.

Doordat de visgraat vloeren worden geproduceerd uit Europees eiken bent u zeker van een kalitatief hoogwaardig product. De multiplank onderplaat bestaat uit A-kwaliteit Russisch berken. De planken worden in Nederland onder strenge controlles geproduceerd. Hierdoor kunnen we onze klanten verzekeren van een duurzaam en maatvast visgraat parket wat u makkelijk zelf kan leggen. Lees hier tips & instructies voor het plaatsen van lamelparket.

Bent u op zoek naar een andere maat planken voor deze visgraat vloeren? Door gebruik te maken van een Nederlandse productie faciliteit kunnen ook speciale wensen als een extra brede 100 x 20 plank of een andere afwijkend formaat eenvoudig voor u op maat worden geproduceerd. Zoekt u een visgraat vloer met een andere behandeling? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden omtrent deze standaard & reuze visgraat vloeren, (levertijd gemiddeld 2 weken).

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u