Logo Gadero
service

Visgraat Click PVC

GRATIS BEZORGING - Op zoek naar een Visgraat PVC vloer die u zelf kunt leggen? Naast het standaard PVC ook in het assortiment bij Gadero: Visgraat Click PVC! De populaire Visgraat PVC, laminaat en eiken houten patroon vloeren zijn nu ook verkrijgbaar in eenvoudig te leggen klik visgraat PVC varianten. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Het Visgraat Klik PVC moet worden gelegd op een relatief vlakke en egale ondergrond. Groot voordeel van deze vloeren is echter dat u de laatste oneffenheden in de bodemvloer kunt uitvlakken met behulp van een geschikte ondervloer. Deze ondervloer is bij een aantal varianten zelfs al fabrieksmatig aangebracht op de Klik Visgraat PVC delen aangebracht. Zeg dus maar vaarwel tegen hoge plaatsingskosten! Wilt u de vloer toch liever niet zelf leggen? Schakel dan een echte Gadero Vakman in! De Visgraat PVC vloeren in klik worden geleverd door gerenomeerde merken als Floer en het Gadero huismerk Fesca. De visgraat PVC vloeren worden daarbij uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen. Danzkij de levensechte voelbare houtstructuren en 4-zijdige (micro)velling zijn deze vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. De visgraat vloeren met lange fabrieksgarantie, bestaan uit werkingsarme PVC stroken die ook zeer geschikt zijn voor gebruik bij uw vloerverwarming. Bij PVC specialist Gadero besteld u eenvoudig het aantal gewensten m2. Wij ronden uw bestelling in uw voordeel af naar pakeenheden, gratis thuisbezorgd.

Met dit klik PVC bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van de PVC vloer. Waar de ondergrond bij gewone PVC stroken moet worden geëgaliseerd is dat bij deze klik variant in veel gevallen niet of in midnere mate nodig. Dit heeft te maken met het feit dat de delen in veel gevallen zijn voorzien van een ondervloer of gelegd kunnen worden op een geschikte ondervloer. Met een Visgraat Click PVC vloer haalt u een eenvoudig alternatief in huis voor de Eiken Visgraat Parket vloer. Bent u toch op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en warm aanvoelende Verlijmde Visgraat PVC vloer? Kijk dan hier! Of kiest u liever voor een massiever loopgeluid, diepere houtstructuren en tevens een eenvoudig zelfstandig te plaatsen alternatieve visgraat patroon vloer? Dan is het Visgraat Laminaat iets voor u! Ontdek onderstaand de vele voordelen van Click PVC: 

  1. Krasbestendig

  2. Eenvoudig te reinigen

  3. Eenvoudig te leggen met klik-verbinding

  4. Geen kiervorming (bij juiste temperatuur en luchtvochtigheid)

  5. Voelbare eiken structuur

  6. Lange garanties

  7. Geluiddempend

  8. Voetcomfort

  9. Duurzaam

Nog niet overtuigd? Vraag gerust een proefmonster aan of kan langs op onze showroomlocatie te Breukelen. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!