Filters:

  • V-groef
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Verlijmd PVC Vloeren

Op zoek naar een ultra dunne maar ijzersterke PVC vloer? Bekijk ons assortiment te verlijmen PVC stroken. Met merken als Floer en mFLOR zijn deze buigbare PVC stroken van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u met een PVC vloer van Gadero zeker van een onderhoudsarme, krasbestendige en kindvriendelijke vloer. Deze PVC vloeren vereisen een vlakke en egale ondergrond. Elke oneffenheid in de ondergrond zal na verloop van tijd in het PVC oppervlak naar voren komen. Laat deze PVC vloeren altijd verlijmen en verwerken door een specialist. Zie ook ons assortiment doe-het-zelf Click PVC met laminaat click verbindingen. Bij PVC vloerenwinkel Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt gewoon het aantal vierkante meters! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Duurzaam

Het te verlijmen PVC wordt gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Daarnaast worden alleen verantwoorde materialen gebruikt zodat u zeker bent van een schone PVC vloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid!

Voetcomfort

De PVC stroken staan bekend om het hoge voetcomfort. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast is dit PVC ook uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Doordat deze vloerdelen zeer dun worden geproduceerd en het materiaal uitermate warmte doorlatend is bent u verzekerd van een optimaal resultaat bij het gebruik in combinatie met een vloerverwarming of verkoeling. 

Onderhoudsarm

De PVC vloeren danken hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode