Duurzaam

Het te verlijmen PVC wordt gemaakt van A-kwaliteit PVC. Dit houdt in dat u bij Gadero zeker bent van een uitermate sterke & slijtvaste kunsstofvloer. Daarnaast worden alleen verantwoorde materialen gebruikt zodat u zeker bent van een schone PVC vloer. Let op: Er is veel lage kwaliteit PVC te koop. Dit wordt vaak geproduceerd met gevaarlijke, giftige stoffen en is dus uitermate slecht voor de gezondheid!

Voetcomfort

De PVC stroken staan bekend om het hoge voetcomfort. Het PVC vloeroppervlak voelt zacht en warm aan. Daarnaast is dit PVC ook uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Doordat deze vloerdelen zeer dun worden geproduceerd en het materiaal uitermate warmte doorlatend is bent u verzekerd van een optimaal resultaat bij het gebruik in combinatie met een vloerverwarming of verkoeling. 

Onderhoudsarm

De PVC vloeren danken hun populariteit aan het gebruikersgemak van deze kunsstofvloeren. Het vloeroppervlak van een PVC vloer is te vergelijken met dat van een vinyl zeil. Het is waterdicht en kan dus eenvoudig worden gedwijld met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Dankzij dit verzegelde PVC vloeroppervlak is het bovendien niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om tussen de stroken te komen. Zo bent u met deze A-kwaliteit, Schoon PVC planken verzekerd van een hygiënisch en kindvriendelijk vloeroppervlak geschikt voor iedere levenssituatie. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode