Logo Gadero
service

Verf toebehoren

Op deze pagina vindt u kwasten, verfrollers en andere benodigdheden voor bij het schilderen en verven van uw tuinartikelen. Op onze website vindt u tuinbeits en hardhoutolie van A-merken als Cetabever, Beitz en Koopmans. Hier heeft u natuurlijk bepaalde artikelen voor nodig om het aan te brengen. Zo vindt u hier blokkwasten, patentkwasten, platte kwasten, verfrollers en zelfs complete schildersets. Handig om bij te bestellen bij de aankoop van beits, olie of bijvoorbeeld vloerolie.

Wij verkopen zowel wegwerp kwasten voor een zeer lage prijs als professionele kwasten en rollers voor een schappelijke prijs. Wij leveren in heel België uw verf voor buiten, olie voor terrashout of gevelhout samen met uw hout. 

U koopt uw schildersbenodigdheden gemakkelijk en snel bij Gadero. U vindt op deze pagina een breed aanbod in kwasten, verfrollers en andere accessoires voor het aanbrengen van beits, olie, lak en verf. U vindt voor de meeste artikelen twee varianten. Een goedkopere en een iets duurdere variant. De tweede variant is een professionele. Deze gaan lang mee en zorgen voor een perfect resultaat. Ook vindt u op deze pagina handschoenen, complete sets en overige artikelen zoals borstels.