Vaderdag 2020

Op vaderdag verrast u uw vader met het leukste vaderdag cadeau. En waar vindt u nou dat perfecte cadeau voor de leukste, stoerste vader? Bij Gadero maken we het u gemakkelijk en hebben we de leukste selectie cadeaus op een rijtje gezet. Denk aan een stoer eikenhouten vat, een heerlijke ligstoel of een handige haardhout opslag.

Heeft u een vader met groene vingers? Kies dan voor een hardhouten plantenbak of moestuinbak. Of wat dacht u van heerlijk dineren aan een houten tuintafel of picknickbank met het hele gezin?
Om er zeker van te zijn dat u het vaderdag cadeau op tijd in huis heeft, kunt u uw bestelde product afhalen in Groningen of Breukelen.

Heeft u uw vader horen zeggen dat hij zijn tuinmeubelen, schutting of blokhut wil behandelen? Kies dan voor hardhoutolie of tuinbeits. Als uw vader dol is op lezen, koop dan een boekenplank met plankdrager of een boekenkast voor zijn geliefde boeken. Of ga voor een tuinbank of schommelstoel, zodat uw vader een fijne zitplek heeft om te lezen.

Bekijk hier alle bijzondere vaderdag cadeau's van Gadero. Weet u niet precies wat uw vader wil, geef een cadeaubon cadeau! Een handige vader heeft natuurlijk nooit genoeg schroeven.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode