Tuinvisie Metro Serie

De Tuinvisie Metro serie is een lijn met bestrating waar u een prachtige tuin of oprit mee creëert wanneer u geen torenhoog budget heeft. Deze Metro lijn heeft voor ieder wat wils. Zo vindt u hieronder goedkope betontegels in de maten 50x50 of 60x60 cm, getrommelde bestrating of strakke stenen. Binnen de serie zijn er tuintegels die geschikt zijn voor een terras. En klinkers die geschikt zijn voor een oprit.  Al deze terrastegels en stenen zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Alle getrommelde en vlakke stenen uit de tuinvisie metro lijn zijn door-en-door gekleurd waardoor u er jarenlang van kunt genieten. De metro betontegels zijn allemaal voorzien van een beschermlaag waardoor deze minder snel vuil en vocht opnemen. Gadero levert in heel Vlaanderen onder gunstige BEcommerce servicegaranties. 

Koop deze voordelige Tuinvisie stenen en betontegels eenvoudig en snel bij uw Tuinvisie sierbestrating dealer Gadero. Bestel direct watergoten, stapelblokken, split en grind en toebehoren zoals zand en opsluitbanden mee. Zo betaald u maar éénmaal transportkosten en kunt u direct aan de slag.   Heeft u geen keuze kunnen maken binnen deze metro serie? Kijk dan eens naar onze andere betontegels voor terras, tuinbestrating of opritbestrating.

De betontegel en stenen uit de Metro serie van Tuinvisie vallen onder te verdelen in een aantal verschillende categorieën. Zo zijn er stenen die geschikt zijn voor een oprit, tuintegels die geschikt zijn voor een terras allen geproduceerd met verschillende toplagen of nabewerkingen. Hieronder hebben we al deze verschillende artikelen voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u eenvoudig zien welke tegels of stenen bij u passen.

Tuinvisie Metro Mondiaan tegels

De Metro Mondiaan serie is een serie betontegels en stenen in de maten 20x30, 30x40 en 30x60 cm. Al deze stenen en tegels zijn 6 cm dik en zijn ongetrommeld en hebben strakke randen. Vanwege de dikte deze serie stenen zijn ze allemaal geschikt voor zowel de oprit als het terras. Let wel op dat u de 30x60 tegels met de hand aanklopt. De Metro Mondian stenen zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, oud bont, antraciet en smook.

Tuinvisie Metro trommelsteen

Metro trommelstenen is de populairste categorie binnen de Merto lijn. De naam zegt het al, deze opritstenen en terrasstenen zijn getrommeld waardoor ze een warme landelijke uitstraling hebben. Deze getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in de formaten 15x20 en 20x30 cm. Deze stenen zijn beiden 6 cm dik en dus geschikt voor zowel oprit als terras. Verder vindt u binnen deze serie een dikformaat klinker in de maat 21x7x7 cm en een waalformaat klinker in de maat 20x5x7cm. Al deze betonstenen en betonklinkers zijn uitgevoerd in de kleuren antraciet, grijs-zwart, bruin-zwart, brons genuanceerd, rood genuanceerd en terrageel. 

Tuinvisie Metro vlaksteen

Meer op zoek naar een strakke steen voor een moderne tuin? Dan is de Metro vlaksteen serie iets voor u. De metro vlakstenen zijn er in de maat 20x30x4 cm voor uw terras en in de maat 20x30x6cm voor een oprit. De stenen hebben geen facetrand waardoor u op moet passen dat ze niet te dicht tegen elkaar komen te liggen. Zo kunnen de randen namelijk niet afbrokkelen. Deze goedkope vlakke stenen zijn door-en-door gekleurd en te bestellen in de kleuren antraciet, grijs-zwart en terrageel.

Tuinvisie Metro Carré terrastegels

Deze Metro Carré serie van Tuinvisie is een serie terrastegels in het formaat 50x50 cm. Deze Goedkope betontegels zijn 4 cm dik en hebben geen facetrand. Hierdoor zijn ze uitsluitend geschikt voor een terras of een looppad en niet voor een oprit. Deze tuintegels zijn er in een effen antraciet kleurige uitvoering zodat u een moderne strak terras kunt creëren, en in drie genuanceerde uitvoeringen voor een warm en landelijk terras. Deze tegels met warme uitstraling zijn er in de kleuren Nero Rosso, Nero Piétro en de Nero Castano.

Tuinvisie Metro Remo tuintegels

De Tuinvisie Metro Remo serie is een serie grote betontegels ofwel grootformaat tegels. Deze Metro Remo serie is erg populair omdat de tegels verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en ook nog eens met of zonder structuur. De tuintegels zijn 6 cm dik en hierdoor geschikt voor zowel terras als oprit. De vlakke metro remo tegels en de metro remo tegels met structuur zijn verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Brons, Zeeuws Bont en Texels Bont. Alle kleuren zijn te bestellen in een 60x60x6cm grootformaat of een 30x60x6 cm formaat. 

Tuinvisie Metro Primeur tegels met coating

Vanwege de beschermlaag die op deze terrastegels is aangebracht hebben deze een erg mooie diepe kleur die bijna niet verkleurt. Deze terrastegels zijn voorzien van een coating waardoor de tegel bijna geen en vocht opneemt en dus erg lang mee gaat. De metro primeur tegels zijn 4 cm dik waardoor ze enkel geschikt zijn voor een terras of een looppad. U kunt kiezen uit de kleuren Antraciet, Grafiet, Clay en Zilver. 

Tuinvisie Metro Prisma tegels met structuur en coating

In 2017 heeft Tuinvisie de Metro Prisma tegels geïntroduceerd. Dit is een serie betontegels met een motief ofwel structuur. Deze structuurtegels zijn voorzien van een beschermlaag waardoor de tegels bijna geen vuil en vocht opnemen. Deze onderhoudsvriendelijke terrastegels zijn vanwege hun 4 cm dikte enkel geschikt voor een terras of een looppad. U kunt kiezen uit de kleuren Antraciet, Grafiet, Clay en Zilver. 
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode