Intensa Vlak, Intensa Line, Intensa Verso terrastegels Tuinvisie

Na het succes van de Furora Premium tegels in 2017, is het nu de beurt aan een geheel nieuwe terrastegel binnen het Tuinvisie assortiment. De Intensa terrastegels kenmerken zich door de natuurlijke uitstraling. Dit zit vooral in de kleuren van deze te gekke terrastegels. De Intensa tegels zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en in 3 verschillende afwerkingen.

Alle terrastegels bestaan uit een matte coating die bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Deze grondstoffen zijn kleurvast waardoor uw terrastegels met coating kleurbehoudend zijn. Jaar in jaar uit blijft de warme kleur behouden, ongeacht welke kleur of afwerking u koopt. Deze terrastegels met coating zijn dankzij de coating minder krasgevoelig en makkelijk in het onderhoud.

 

Intensa Vlak

De Intensa Vlak is verkrijgbaar in 60 x 60 x 4 cm en in 6 verschillende kleuren. De bovenkant van de terrastegel is glad afgewerkt. Dit type terrastegel past goed thuis in moderne tuinen met strakke lijnen.

Intensa Line

Dit type terrastegel heeft een lijnenstructuur. Hierdoor is de terrastegel met coating iets speelser dan de strakke Intensa Vlak, maar nog steeds een rustige terrastegel.

Intensa Verso

De Intensa Verso is voorzien van een structuurlaag. Dit zorgt voor een grillig en speels karakter. Deze terrastegels met coating passen in principe in iedere type tuin wel thuis. Ze komen goed tot hun recht in tuinen met een nostalgische look.

Koop uw nieuwe terras bij uw sierbestrating specialist Gadero. Wij bezorgen uw nieuwe bestrating binnen 5 werkdagen onder andere in Noord-Holland, Amsterdam, Almere, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen en Friesland.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode