Tuinvisie Estetico Tuintegels voor terras en tuinpaden

Tuinvisie heeft een uitgebreide tuintegel serie opgezet met betaalbare betontegels voor iedereen. U betaalt nog geen € 25 per vierkante meter voor de 60x60 betontegels! De Estetico betontegels van Tuinvisie bestaan uit 2 verschillende soorten betontegels en 2 verschillende maten. Alle tuintegels zijn 4 cm dik waardoor ze alleen geschikt zijn voor een terras en tuinpad. Het voordeel hiervan is dat het mogelijk is om formaten en kleuren met elkaar te combineren. U beslist hoe uw terras er uit komt te zien!

Estetico Vlak

De Estetico Vlak tuintegels zijn glad en strak afgewerkt. De betontegels zijn verkrijgbaar in 60 x 60 en 20 x 40 cm. Naast de 2 verschillende formaten zijn deze voordelige betontegels in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze voordelige betontegels zijn facetloos en voorzien van afstandhouders. De tegels hebben een coating waardoor ze kleurbehoudend zijn.

Estetico Verso

De Estetico Verso is de structuur variant. Dat betekent dat de bovenlaag een grillig uiterlijk waardoor de betontegels een natuurlijke indruk op u maken. Ook deze tuintegels zijn voorzien van afstandhouders en coating. De Estetico Verso is alleen verkrijgbaar in 60 x 60 cm.

Estetico tegels kopen

Bekijk het volledige assortiment en max and match deze te gekke voordelige tuintegels met elkaar. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen uw nieuwe tuintegels binnnen 5 werkdagen.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode