Ceramiton keramische tegels

Ceramiton keramische tegels voor buiten van Tuinvisie geeft u het beste van 2 werelden. U kiest voor een keramische terrastegel en betontegel. De Ceramiton terrastegels van Tuinvisie bestaan uit 1 cm Italiaans keramiek verlijmd op een betontegel. Deze combinatie kent alleen maar voordelen. Dankzij de betontegel legt u de Ceramiton terrastegels op dezelfde manier als betontegels namelijk in een normaal zandbed en niet in een dure fundering. Doordat we deze keramische tegels in verschillende kleuren en formaten verkopen stelt u zelf uw eigen unieke terras samen. 

Ceramiton, een duurzame keuze

U kiest voor duurzame terrastegels met de aanschaf van de Tuinvisie Ceramiton tegels. Keramiek neemt geen vocht en vuil op. Daarnaast zijn deze keramische tegels voor buiten bestand tegen krassen en zijn ze kleurvast en slijtvast. Kortom; deze terrastegels hebben een lange levensduur waardoor ze enorm duurzaam zijn.

Deze keramische tegels voor buiten bieden wij aan in verschillende dikte, groottes en kleuren. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 60x60 terrastegels of 120x30 terrastegels. 

Maak uw bestelling compleet door direct het toebehoren zoals zand, voegmortel en opsluitbanden te bestellen. Vergeet u niet te kijken naar onze afwatering mogelijkheden zoals watergoten en hydroblob

Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen

Wij bezorgen uw nieuwe keramische tegels voor buiten binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis. We bezorgen in heel Nederland zoals in Noord-Holland, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Friesland. Woont u in België? Wij bezorgen ook binnen 5 werkdagen in Vlaanderen zoals in Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode