Houten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cm op=op

Productnummer: LDS84492 Bouwpakket met prefab wanden   |   Met zinken dak

€ 162,25 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cm op=op

  • Complete tuinberging inclusief bodem en inlegplank
  • Met luxe zinken dak
  • Prefab wanden, dus snel inelkaar te zetten
  • Inclusief schuifslot

Houten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cm op=op

Tuinkast Gijsbert is 84 cm breed, 49 cm diep en heeft een hoogte van 205 cm. Deze moderne tuinkast van  onbehandeld vuren hout wordt compleet geleverd inclusief zinken dak, bodem, inlegplank, deur en schuitslot. De stevige prefab wanden van vuren hout hebben een extra dik kader van 35 mm. De deur heeft een hoogte van 162 cm en is opgebouwd uit verticale vellingdelen van onbehandeld vuren hout met een dikte van 15 mm. De houten deur is van de opbergkast is tevens bekleed met verstevingslatten (x motief) en kan desgewenst met beide kanten naar buiten worden geplaatst. 

De meegeleverde legplank is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld uw gereedschapkist. Verder biedt deze moderne tuinberging voldoende ruimte voor o.a. tuingereedschap. De tuinkast is onbehandeld en wij adviseren deze te behandeld met een houtverf / -beits. Het voordeel is dat u deze moderne berging voor uw tuin kunt verfen / beitsen in elke gewenste kleur. 

Voor een langere levensduur adviseren wij deze vuren tuinkast te plaatsen op tegels. Zorg dat de tuinkast op latjes staat zodat de onderkant niet blijvend nat is.

Houten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cm wordt geleverd als bouwpakket met prefab wanden inclusief uitgebreide montagehandleiding en alle benodigde bevestingsmateriaal. De montagetijd van deze vurenhouten tuinkast bedraagt circa 2 uur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cmHouten Tuinkast Gijsbert 84 x 49 x 205 cm op=op actie Bouwpakket met prefab wanden   |   Met zinken dak Ruim op voorraad
€ 162,25 per stuk incl. btw