Blokhut Jörgen 290 x 290 x 219 cm

Productnummer: DE11010 Schuin zelf afwaterend dak

€ 1048,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Daktrim
Daktrim
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
SamenstellingSluiten
  • € 1048,95StandaardproductBlokhut Jörgen 290 x 290 x 219 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Jörgen 290 x 290 x 219 cm

  • Inclusief Dakleer (13 m2)
  • Met dubbele deur (enkel glas)
  • 28 mm blokhutprofielen
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Jörgen 290 x 290 x 219 cm

Deze vierkante blokhut / tuinberging Jörgen heeft een afmeting van 290 cm breed x 290 cm diep. Dit tuinhuisje met een nokhoogte van ca. 219 (voorkant) en 190 cm (achterkant) is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap of tuinmeubilair. Deze zeer complete ruime tuinberging is voorzien van 13m2 dakleer en dubbele deur met enkel glas. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. Dit tuinhuisje behoort tot de blokhut 3x3 meter modellen.

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging is circa 1 week. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Jörgen kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Jorgen is 188 cm en is 162 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging met lessenaarsdak is voorzien van dakleer 13m2 en enkel glas wordt standaard meegeleverd. Het dak bedekken met easyroofing aluminium is ook mogelijk. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met lessenaarsdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 270 x 270 cm.

Dakbedekking

Blokhut Jorgen van Tuindeco wordt standaard geleverd met 13m2 dakleer. Als extra opties kunt u duurzamere vormen van dakbedekking meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u Easy-roofing zelfklevende dakfolie (eenvoudig zelf aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam) wilt meebestellen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak kunt u teven complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. een dakgootset 65mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgootset van 125mm vuurverzinkt.  

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Jorgen laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Jorgen in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Jorgen. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 290 x 290 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (13 m2). De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. Mooie blokhut met schuin aflopend, zelfafwaterend dak ook wel lessenaarsdak genoemd.

Deze blokhut Jorgen met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 28 mm wanddikte, blokhut 3x3 meter, Overkapping 3x3

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties Blokhut JorgenBlokhut Jörgen 290 x 290 x 219 cm Schuin zelf afwaterend dak Ruim op voorraad
€ 1048,95 per stuk incl. btw