Logo Gadero
service

Tuinhuis Neuruppin 3 Terragrijs Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer
KA91455
28 mm steek-/schroefsysteem
Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas
De overkapping kan zowel links als rechts geplaatst worden
91455_01
91455_02
91455_03
91455_00
77776_06
neuruppin_2_overkapping_schets
Per stuk,vanaf

3.584,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
274 cm
Breedte
534 cm
Hoogte
222 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
3.584,95incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

 • Made in Duitsland, A-kwaliteit

 • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout

 • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken

 • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
805 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Terragrijs
Breedte
534 cm
Diepte
274 cm
Hoogte
222 cm

Tuinhuis Neuruppin 3 Terragrijs Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm Wanddikte 28mm

Neuruppin 3 met overkapping is het perfecte tuinhuisje wanneer u een hoektuinhuis zoekt voor in een hoek van tuin en zo de ruimte in uw tuin optimaal wilt benutten. Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Neuruppin 3 met dakaanbouw het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze luxe hoek tuinhuis Neuruppin 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu heeft een wanddikte van 2.8 cm en is eenvoudig te monteren doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 28 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Deze luxe tuinhuis valt onder de 5x3 meter modellen.

Verder kijken: overkapping ca 5x3 meter blokhut ca 5x3 meter

Afmetingen

Neuruppin 3 wordt standaard geleverd met een basis houten hoekberging van 274 cm breed, 274 cm diep en 222 cm hoog, inclusief standaard dakaanbouw van 260 cm lang. Hiermee komt de totale lengte van Neuruppin 3 met sleepdak uit op 514 cm. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken voor de basis berging, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI).

Tuinhuis Neuruppin 3 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

De voorgemonteerde vleugeldeur (82.5 x 175 cm) beschikt over een lichtpaneel met kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De deur wordt tevens geleverd met bontebaardslot inclusief 2 sleutels waarmee u de deur van dit huisje met sleepdak / overkapping kunt afsluiten.

Hout geschaafd Ja Type/Model Neuruppin Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 506 x 274 cm Funderingsmaat 270 x 270 cm Nokhoogte 222 cm Ramen Geen Deuren 1Deur (82.5x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 16.9 m² Inhoud (m³) 14.4 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De overkapping kunt u zowel links als rechts plaatsen. De blokhut zelf kan niet gespiegeld opgebouwd worden.

Overkapping en dichte wanden

Wilt u een iets langere overkapping bij Neuruppin 3? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 60 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Neuruppin 3 van 320 cm. Kiest u voor een overkapping van 320 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 594 cm. Wilt u beschut zitten en langer genieten van de overkapping? Als extra opties kunt u voor zowel de standaard overkapping van 260 cm, als voor de langere overkapping van 320 cm een dichte achterwand en zijwand meebestellen (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u Neuruppin 3 wilt bestellen met dichte wanden.

Dak(bedekking)

Neuruppin 3 met overkapping beschikt over een licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Neuruppin 3 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. De houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping van 260 cm, als de langere overkapping van 320 cm.

Verfsysteem

Neuruppin 2 in de kleur Terragrijs is een moderne tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu en biedt ten opzichte van Neuruppin 2 een extra ruime berging. Neuruppin 2 Terragrijs is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout en is van de buitenkant behandeld / geverfd in de kleur Terragrijs. Door de extra diepte in deze type Neuruppin 2 heb je iets meer ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld al uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. Tuinhuis Neuruppin 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Neuruppin 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Neuruppin 2 tuinhuis een modern karakter. Let op! Enkel de buitenkant van Neuruppin wordt in Terragrijs geleverd, de binnenkant is onbehandeld. Het advies is om de binnenkant zelf nog te behandelen.

Houten vloerpakket

De houten basis berging van Neuruppin 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket. Houten vloer voor in het hoektuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Neuruppin 3 met overkapping van Karibu is ca. 3 weken. Dit modene hoektuinhuis met overkapping wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Let op! In het hoogseizoen (van maart tot en met oktober) kan de levertijd oplopen van 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Neuruppin 3 Terragrijs is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Neuruppin 3 Terragrijs vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 504 x 244 cm? Kies dan voor blokhut Neuruppin 2 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Neuruppin 3 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Neuruppin 3 Terragrijs met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.