Logo Gadero
service

Tuinhuis Neuruppin 2 met overkapping 504 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer
KA7792
28 mm steek-/schroefsysteem
Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas
De overkapping kan zowel links als rechts geplaatst worden
neuruppin_2_karibu_met_overkapping
9257_02
neuruppin_2_karibu_overkapping_sfeerfoto
bovenaanzicht_neurupping_karibu
gh28_neuruppin_2_f1_77769
neuruppin_2_overkapping_dichte_wanden
neuruppin_2_overkapping_schets
Per stuk,vanaf

2.781,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
244 cm
Breedte
504 cm
Hoogte
222 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
2.781,95incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

 • Made in Duitsland, A-kwaliteit

 • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout

 • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken

 • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
786 kg
Wanddikte
38 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
504 cm
Diepte
244 cm
Hoogte
222 cm

Tuinhuis Neuruppin 2 met overkapping 504 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm

Neuruppin 2 met overkapping is het perfecte tuinhuisje wanneer u een hoektuinhuis zoekt voor in een hoek van tuin. Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Neuruppin 2 met dakaanbouw het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze luxe hoek tuinhuis Neuruppin 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu heeft een wanddikte van 2.8 cm en is eenvoudig te monteren doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 28 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Het tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter modellen.

Afmetingen

Neuruppin 2 wordt standaard geleverd met een basis houten hoekberging van 244 cm breed, 244 cm diep en 222 cm hoog, inclusief standaard dakaanbouw van 260 cm lang. Hiermee komt de totale lengte van Neuruppin 2 met sleepdak uit op 504 cm. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken voor de basis berging, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI).

Tuinhuis Neuruppin 2 met overkapping Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

De voorgemonteerde vleugeldeur (82.5 x 175 cm) beschikt over een lichtpaneel met kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De deur wordt tevens geleverd met bontebaardslot inclusief 2 sleutels waarmee u de deur van dit huisje kunt afsluiten.

Hout geschaafd Ja Type/Model Neuruppin Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 276 x 244 cm Funderingsmaat 240 x 240 cm Nokhoogte 222 cm Ramen Geen Deuren 1Deur (82.5x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 14.5 m² Inhoud (m³) 11.2 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De overkapping kunt u zowel links als rechts plaatsen. De blokhut zelf kan niet gespiegeld opgebouwd worden.

Overkapping en dichte wanden

Wilt u een iets langere overkapping bij Neuruppin 2? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 60 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Neuruppin 2 van 320 cm. Kiest u voor een overkapping van 320 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 564 cm. Langer genieten van de overkapping? Als extra opties kunt u voor zowel de standaard overkapping van 240 cm, als voor de langere overkapping van 320 cm een dichte achterwand en zijwand meebestellen (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u Neuruppin 2 wilt bestellen met dichte wanden.

Dak(bedekking)

Neuruppin 2 met overkapping beschikt over een licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplanken. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m²) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Neuruppin 2 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. De houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping van 260 cm, als de langere overkapping van 320 cm.

Houten vloerpakket

Het basis tuinhuisje van Neuruppin 2 wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat.

Levering

De levertijd van Neuruppin 2 met overkapping van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! In het hoogseizoen (van maart tot en met oktober) kan de levertijd oplopen van 6-8 weken.

Kijk ook eens bij blokhut ca 5x3 meter of overkapping ca 5x3 meter

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Neuruppin 2 is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Neuruppin 2 vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 534 x 274 cm? Kies dan voor blokhut Neuruppin 3 met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Neuruppin 2 met overkapping Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Neuruppin 2 met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.